reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Niach niach niach. Zjadłam śniadanie (nigdy, przenigdy nie kupujcie sera koziego czy tam owczego z żurawiną, jest prawie słodki i wstrętny, na siłę męczę go chyba od wtorku i nie mogę skończyć... :confused2:), wypiłam herbatę z mlekiem (już normalnie rytuał... :-D), muszę napisać artykuł reklamowy o ogrodowej ofercie Leroy Merlin, a chce mi się jak sam sk*rwysyn... :confused2: Jakieś zakupy obuwnicze chyba dziś zaliczę, bo po jesieni została mi jedna para przyzwoitych balerin, wszystko inne wypierdzieliłam na śmietnik, a w obcasach chodzić nie będę na spacery z dzieckiem... :eek:

Cytryno brie z żurawiną jest całkiem do rzeczy jeżeli lubisz sery z dodatkami.

Buty :-D- to jest moja choroba - zimowe to nie ale wiosenno/letnie kocham. Mam nawet kilka par butów tylko do zabaw z mężem ;-).
Na codzień dużo chodzę więc takie 3/4 pary balerin kupione na wiosnę mam max do zimy i muszę kupować nowe. Teraz niestety mam do wyboru dokładnie 3 (słownie: trzy) pary (didasy, trampki i jedne łaziki wiązane) a po południu już tylko adidasy :crazy: wszystko przez te popuchnięte nogi. Tak samo jak niektóre z Was czekam na czas "po ciąży" żeby kupić coś nowego jak moje stopy zaczną wyglądać jak stopy a nie małe pniaczki z serdelkami zamiast palców.

Dziś obudziły mnie skurcze "jak na okres". Pochodziłam, posiedziałam, i przeszło ... mąż się obudził to nawet nie powiedziałam żeby go nie nakręcać. Teraz też trochę coś mnie kuje ale nie bardzo... będę szła z mamą na spacer to może przejdzie... a jak nie to zobaczymy co dalej ;-)

sembo, po weryfikacji - cechY wspólne tych osób które obie znamy stanowi Oświecenia i DART!:tak:

dobra dziewczyny, lecę coś poodkurzać, bo nic nie zrobię... tylko ten łeb mnie boli straszliwie:(

DZIEŃ DOBRY

Ja wstałam przed chwilą i się wyspalam ;) mam już takie stresy przed porodem ;((( niby drugie dziecko rodzi się szybciej ale bolesnej ciekawe czy to się sprawdzi u mnie. Szkoda ze tej cesarki nie mogłam załatwić ;(( !!!

ALG - Ja też już takie skurcze miałam i myślałam ze coś już ruszy a tu buuuu wszystko się normowalo

co do butów ja chodzę tylko w adidasach

38 tydzień

..

A no i skończyłam kolejny tydzień:)
Czyli jak to jest? Za tydzień kończę 8 miesiąc?

witaj w gronie:-) ja jutro kończę kolejny tc, a za tydzień 8 miesiąc:rofl2:

butów też u mnie brak:-( a wczoraj schowałam zimowe, bo jakoś tak dziwnie wyglądały w przedpokoju, jak słoneczko i temperatura dawała czadu za oknem:happy: no ale skoro się nie ruszam- tylko leżę, to nawet ich nie zauważałam:eek:

Dziewuszki, wciąż nie wolno mi hasać jak gazela, więc muszę udać się do jak najbliższego sklepu... :wściekła/y: Mam niedaleko Deichmanna i CCC, zobaczę tam.

Ech i właśnie się dowiedziałam, że taka dziewczyna, którą znam w zasadzie tylko ze słyszenia, jest w 4 albo 5 miesiącu ciąży i już wie, że maluszek ma chore serce i od razu po urodzeniu będzie operowany :-( Straszna kicha...

cześć :happy:

Boże, jak znowu gorąco. Całą noc było 15 stopni:szok: Teraz w słońcu 32:szok: Jestem zlana potem:baffled:

Zaraz idę do przyjaciółki, oglądać jej 2 tygodniowego synka :tak: Jakoś muszę doczłapać na 4 piętro...:sorry:

Co do butów, to ja mam jedne zimowe rozwalone, więc trzeba będzie się zaopatrzyć w nowe. Dwie pary półbutów i 2 pary balerinek, w tym jedne cisnące (nawet przy nieciążowej stopie). Aktualnie chodzę w rozczłapanych balerinkach, bo tylko w nie mieszczą mi się nogi:crazy: Ale czego chcieć, jak się nosi rozmiar 42:no:
A polecam fajne i dobrze wykonane buty www.noevision.pl

reklama
Fiołkowa, właśnie... ja mam 40-42, w zależności od sklepu :eek: :-(

AAAAAAAAAAAAAAAAAA mój kolega z LO będzie mieć BLIŹNIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry