Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niach niach niach. Zjadłam śniadanie (nigdy, przenigdy nie kupujcie sera koziego czy tam owczego z żurawiną, jest prawie słodki i wstrętny, na siłę męczę go chyba od wtorku i nie mogę skończyć...), wypiłam herbatę z mlekiem (już normalnie rytuał...
), muszę napisać artykuł reklamowy o ogrodowej ofercie Leroy Merlin, a chce mi się jak sam sk*rwysyn...
Jakieś zakupy obuwnicze chyba dziś zaliczę, bo po jesieni została mi jedna para przyzwoitych balerin, wszystko inne wypierdzieliłam na śmietnik, a w obcasach chodzić nie będę na spacery z dzieckiem...
![]()
- to jest moja choroba - zimowe to nie ale wiosenno/letnie kocham. Mam nawet kilka par butów tylko do zabaw z mężem ;-).
wszystko przez te popuchnięte nogi. Tak samo jak niektóre z Was czekam na czas "po ciąży" żeby kupić coś nowego jak moje stopy zaczną wyglądać jak stopy a nie małe pniaczki z serdelkami zamiast palców.:-) Nowa HUta?
..
A no i skończyłam kolejny tydzień
Czyli jak to jest? Za tydzień kończę 8 miesiąc?

no ale skoro się nie ruszam- tylko leżę, to nawet ich nie zauważałam
Mam niedaleko Deichmanna i CCC, zobaczę tam. 
Teraz w słońcu 32
Jestem zlana potem
Jakoś muszę doczłapać na 4 piętro...
Ale czego chcieć, jak się nosi rozmiar 42