reklama

Maj 2013 :):)

u mnie dzis chyba 15 st, i raz słońce raz chmurka, i wieję dość mocno, ale spacer 1,5h zaliczony :) na obiad łosoś, chyba pieczony ale nie wiem z czym...... muszę do sklepu podskoczyć jeszcze...
Młoda dziś raczej cicho siedzi, mało co się rusza... ale Młody też tak miał, że potrafił 3 dni prawie wcale a 4 dnia dawał czadu..

reklama
fiolkowa- podziel sie sloncem i cieplem, u mnie 11 stopni pochmurno i wieje... fajnie bedzie porownac jak np. nasze starsze dzieci sie poloza przy tych malenstwach :)

Framama- hehe dobre z tym sprzataniem, moja tez mam mi 1 maja wysprzatac ale ja nie bede zadnych wczsniejszych porzadkow robila ;)

co do magnezu lekarz mowil ze po 37 tygodniu moge odstawic ale moge tez dalej mniejsza dawke brac...

ja tez mam jedne buty -zwykle adidasy- w ktore sie mieszcze i narazie tak zostanie nie kupuje nic, dopiero jak opuchlizna po cc zejdzie

ja poprałam dzieciowe,trochę z używańca,trochę od koleżanki,poprasuję i pewnie znowu przejrzę szpitalną torbę,może co zamienię z tych już spakowanych.mało mam tych ciuszków,albo mi się wydaję,bo nadal mam w zamkniętym pojemniku i nie mogę sobie posegregować i poukładać póki remont się nie skończy i kurz nie zniknie:eek:

P1050083.jpgNia-to wlasnie tak dla porownania moje blizniaki z Ania 2latka
P1050091.jpgIzunia
P1050093.jpgTomuś

Załączniki

• P1050083.jpg
    P1050083.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 97
  • P1050091.jpg
    P1050091.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 87
  • P1050093.jpg
    P1050093.jpg