reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

ALG trzymam kciuki. A ja zamiast spać to pity wysyłam:/ Spać nie mogę bo coś mnie brzuch pobolewa... wystraszyłam się i zabieram się za listę co trzeba spakować rano do szpitala bo jeszcze jestem w lesie w tej kwestii. Weekend nam się skończył to brzuchatki wróciły do pracy i rozpakowują się dalej....

reklama
witam się dziewczęta!
ach ten brzuchatki weekend minął i już "z kopyta" ruszają , biorą się do pracy i już od poniedziałku się rozpakowują. :-)
ja tam jeszcze nie rodzę ,mam plany majówkowe. :-p
coś tam gdzie pobolewa ,ale to napewno "jeszcze" nie to.
ja dziś na pedicure idę.:-)
miłego dnia!

Marciosz - dziś masz 38 tydzień więc ciąża donoszona, możesz rodzić:-D
Framama - miłego relaksu u kosmetyczki, mnie w nocy też jakieś bóle obudziły, ale to jeszcze nie to, przekonałam syna że maj to piękny miesiąc i wtedy będziemy rodzić
Nanulika - kciuki za KTG
Ja usnęłam o 5.30 i już wstałam:-(Tak że noc mogę zaliczyć do staconych, teraz muszę zrobić wszystko żeby młoda popołudniu ucięła sobie drzemkę

Cześć brzuchatki ::)
ALG niezmiennie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści :)

A ja miałam straszną noc .... jeszcze w życiu takiej ciężkiej nocy nie miałam :/ tzn zgaga mnie tak paliła normalnie żywy ogień od żołądka do samego gardła. To było straszne :/

ALG kciuki!!!! Oby szybciutko poszło:-)
Framama ja sobie pedicura sama robiłam dzień przed porodem a mężowy się ze mnie nabijał, że na głowę upadłam bo jeszcze nogami przed nosem wywijam:-D
Ja nocka tak średnio przespana bo co 2 godz. schodziłam do małej na karmienie ale ale dziewczyny mamy pierwsze sukcesy na tym polu:-D:-D Mała odkąd jest na naświetlaniach ożywiła się i nawet chętnie dziuba pod cyca otwiera. Więc to nie z nami było coś nie tak tylko przez tą cholerną bilirubinę nie mogłyśmy się dogadać w pewnych względach:-);-)

ALG- kciuki zacisniete

Natalia- fajnie ze juz sie docieracie w kwestiach karmienia :)

Framama- no prosze jaki relaks dzis :) tylko pozazdroscic :)

a ja zaraz musze sprzatnac w domu zeby chlopacy moi mieli w miare ladnie, przygotuje im jedzenie, musze poprasowac jeszcze i wtedy chyba spac bo to ostatni dzien i noc bez malej :) alez sie stresuje, Zapominajka jak ty ten dzien przed przetrwalas?

reklama
Do góry