reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

odzyskałam wiarę w ludzi, co prawda w kolejce nikt mnie do tej pory nie przepuścił, ani miejsca w autobusie nie ustąpił, ale wracając z biedry miałam mega skurcz (mega ale nie z cyklu "uwaga poród") aż mnie zgięło i jakiś pan zawrócił auto i podjechał zapytać czy mnie do szpitala nie odwieźć czy dam radę dotrzeć itp.:szok::szok::szok: szok, gdyby istniał program "zwyczajni niezwyczajni" to bym go nominowała do nagrody:-D
cytryna tak ze wszystkim szybko, rachu ciachu i po strachu:-D na bank mcdonalds zadziałał

reklama
Jade dziś do McDonalda, tylko powiedz cytryna co jadłaś wczoraj :p Mam nadzieję że w Woking też serwują magiczne porodowe BigMac-i :D

MATULU, MATULU!!!
co ta cytryna nawyczyniała:szok:
wszystkie moje teorie padły:
-akcje porodowe miały się rozkręcać nocą
- pierwsze porody miały trwać dłużej niż porody kolejnych dzieciaczków
- odejdzie czop i regularne skurcze potrwają co najmniej 2h dopiero warto jechać na IP

a tu klusek:-D farciara, że tak szybko jej poszło:-)

albo citrus potwierdza powyższe bo jest wyjątkiem, albo mogę sobie powyższe wsadzić w ... między wiersze:-p

reklama
Hej kochane pisze tak szybko bo moja mamuska zafascynowana anglia ;) dzisiaj mi do dupy nogi wchodzą z chodzenia po mieście hehe, a mino to nie rodze....;/ chciała bym by mama zobacZyła mała przed wylotem.

NO I CYTRYNKA MNIE TAK ZDZIWIŁA ZE CHYBA ZARAZ ZAWAŁU DOSTANĘ, ale suuuuuper wszyscy rodzą tylko nie ja, a ja jestem najbardziej zaawansowana z was wszystkich ;((( taki poród jak żółta, aneta i kora to i ja też chce i życzę wszystkim takich szybkich akcji i porodów ;)

Ostatnia edycja:
Do góry