reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Ooooooo jak ja bym poleżała w wannie :sorry2::sorry2::sorry2: ale niestety nie mam tego luksusu w mieszkaniu :-:)-:)-( Pozostaje prysznic ... ale to nie to samo :no:

reklama
Magart no ja pierwsze tez 3 godz rodzilam a podobno kolejny porod jest szybszy:-)wiadomo nie ma reguly bo pierworudki moga w ekspresowym tempie urodzic a my mozemy sie meczyc kilkanascie godz ale to zawsze jakies ryzyko jest ze sie nie zdazy w naszym wypadku dojechac:dry:i za cholere nie wiem co mamy robic jutro czy faktycznie ten urlop ma sobie wziasc tylko troche szkoda bo jak sie nic nie bedzie dziac to na marne wezmie. juz w srode to napewno bierze bo jak nic sie nie ruszy to mam wizyte w szpitalu i mniej wiecej bedziemy wiedziec na czym stoimy,moze jakies l4 do konca tyg wezmie albo cos sie zacznie wkoncu dziac.

Mowie wam dziewczyny tak mi sie dluzy ten czas do porodu ze szok,w pierwszej ciazy tak nie mialam,nawet nie myslalam caly czas kiedy urodze czy cos sie dziac zaczyna,a teraz to jakies schizy mam,a to ze przenosze z 2 tyg a to ze nie dojade na czas itp:no:

no to wróciłam od położnej, pocałowałam klamkę, do środy cała poradnia K zamknięta, sobie urlopy wszyscy wzięli:-(
Zapominajka to mówisz że na Ciebie olej rycynowy zadziałał? bo ja się strasznie boję że małej może zaszkodzić, a nie pójde na IP się pytać czy jak go wypiję to będzie ok :-(

Już wiem, jakie to mleko. Nan Pro 1 :)))) w takim razie wracając do domu wskoczymy pod jakiś hipermarket i się zaopatrzymy w niewielkie opakowanie "w razie czego" :). Jeszcze mi się cholery z wypisem pomyliły i musiałam prostować, bo wpisali że mam zakrzepicę, a nie mam. Heparynę biorę profilaktycznie. Jeszcze mi napisali, że miałam podaną oxy, a ja wcale nie miałam... :///

Kamila1988 - postanowiłam spróbować tej rycyny, z czystej ciekawości bo opinie są różne... Najwyżej rozwalę muszlę wieczorem. Wypiłam jedną łyżkę stołową tego świństwa (gdyby któraś chciała też skosztować tej wątpliwej przyjemności to ZATKAJCIE NOS podczas picia bo wtedy nie poczujecie smaku i najlepiej jest popić mlekiem :tak:).
Dam znać czy jadę rodzić czy rozwalam WC za jakieś 2-6 godzin, jak to coś działać zacznie :-D

citrus No nieźle... Szkoda, że Ci nie napisali, że przyjęli Cię na wycięcie wyrostka :szok:

rysia420 To trzymam za Ciebie kciuki - jak zaczniesz rodzić to pierwsza biegnę po rycynę.

ewelinkaam Ja mam termin na czwartek, ale Mąż normalnie dyla do pracy, bo tak samo może się coś zacząć dziać w czwartek jak za chwilę albo w środę albo w sobotę... Mój bierze urlop na piątek, bo na 10 mam wizytę z tym nieszczęsnym masażem i zbuntowałam się, że z dwulatkiem na ten masaż nie pójdę i księżniczką nie jestem, ale zawieźć ma mnie tam ktoś i odebrać, bo jeździć po centrum zatłoczonego miasta nie mam zamiaru po takich atrakcjach.

Ja dzisiaj podziałałam w domu. Energii mi przebyło na koniec. Kopnęłam M. w de żeby w końcu po 1,5 roku przywiesił sobie obrazki na ścianie w "gabinecie" , wsadziłam 3 kwiatki, posprzątałam balkon, zrobiłam pranie i zajmowałam się dzieckiem w między czasie, bo mój nie miał dzisiaj weny. Także oczywiście bóle a la miesiączkowe mi jednak przeszły. Teraz relaksik, bo M. w pracy a Młody w łóżeczku.

Ostatnia edycja:
reklama
właśnie idę po ten olejek, ponoć dobrze działa mikstura 1 łyżka stołowa 1 łyżka mleka lub kawy, ale ja chyba kupie colę bo kawy nie pijam, zobaczymy czy któraś wyląduje na IP :-)

Do góry