ALG
Fanka BB :)
Agara gratuluję synka !!! Trzymaj się i bądź silna teraz zespół Downa nie jest wyrokiem dla dziecka ani jego rodziców. Kosztuje to dużo wysiłu ale można osiągnąć bardzo wiele.
Cytryna mojego Miśka też dokarmiali i straszyli że mam mało mleka i trzeba będzie dawać mieszankę. Wystarczyło że wyszłam ze szpitala i teraz przy jednym odciąganiu mam nawet 400 ml
a odciagam raz na 8 godzin. Mały nabiera masy i już robią mu się słodkie wałeczki
.
Jak wychodziliśmy ze szpitala dr zasugerowała dokupienie mleka na wszelki wypadek jakby mały miał apetyt i na początek nim się mleko rozkreciło to kupilismy do domu Nutramigen 1 (w szpitalu dostawał Bebiko 1 ale kiepsko przyjmował) i mały bardzo dobrze tolerował. Teraz wykończymy tylko tą puchę i zostajemy na naszej produkcji.
Zapominajka ja polecam laktator elektryczny z całego serca !!! Pięknie mi ściąga mleko (ja mam LOVI) i mały je ze smakiem aż miło popatrzeć
na początku malutko po 30 ml jadł a teraz 70ml wciąga migiem.
Aśka ja takie stopy miałam po porodzie. Polecam krem mama i ja bilendy z rossmanna na opuchnięte nogi. Bardzo mi pomógł masaż tym kremem.
Jeśli chodzi o porównywanie bóli to dla mnie zdecydowanie najgorsze były rozwierające. Krzyż bolał jak cholera i dobrze że wtedy był już ze mną mąż i masował plecy. Parte też bolały ale to było nic...
Jak się okazało po powrocie do domu syn mój ma uczulenie na bephanen. No nie można mu na dupkę położyc po dostaje odpażenia jak cholera
Używam więc tylko i wyłącznie sudocrem.
Dziś byłam na zdjeciu szwu ze skóry. Położna powiedziała że wszystko ładnie się goi więc w ciagu 2 tyg powinno być juz po wszystkim. Do obmywania rany używałam tantum rosa i wody z olejkiem drzewa herbacianego. Najwygodniej było wziac taka butle 0.5 litra i tam dodawać proszku albo olejku.
I chciałam powiedzieć że bardzo kocham moją mamę która dzielnie pomaga nam jak tylko może. Pierwsza i drugą noc była z nami i dzięki temu udało nam sie uregulować rytm dnia małego
złota kobieta jest...
Cytryna mojego Miśka też dokarmiali i straszyli że mam mało mleka i trzeba będzie dawać mieszankę. Wystarczyło że wyszłam ze szpitala i teraz przy jednym odciąganiu mam nawet 400 ml
a odciagam raz na 8 godzin. Mały nabiera masy i już robią mu się słodkie wałeczki
. Jak wychodziliśmy ze szpitala dr zasugerowała dokupienie mleka na wszelki wypadek jakby mały miał apetyt i na początek nim się mleko rozkreciło to kupilismy do domu Nutramigen 1 (w szpitalu dostawał Bebiko 1 ale kiepsko przyjmował) i mały bardzo dobrze tolerował. Teraz wykończymy tylko tą puchę i zostajemy na naszej produkcji.
Zapominajka ja polecam laktator elektryczny z całego serca !!! Pięknie mi ściąga mleko (ja mam LOVI) i mały je ze smakiem aż miło popatrzeć
na początku malutko po 30 ml jadł a teraz 70ml wciąga migiem.Aśka ja takie stopy miałam po porodzie. Polecam krem mama i ja bilendy z rossmanna na opuchnięte nogi. Bardzo mi pomógł masaż tym kremem.
Jeśli chodzi o porównywanie bóli to dla mnie zdecydowanie najgorsze były rozwierające. Krzyż bolał jak cholera i dobrze że wtedy był już ze mną mąż i masował plecy. Parte też bolały ale to było nic...
Jak się okazało po powrocie do domu syn mój ma uczulenie na bephanen. No nie można mu na dupkę położyc po dostaje odpażenia jak cholera
Używam więc tylko i wyłącznie sudocrem.Dziś byłam na zdjeciu szwu ze skóry. Położna powiedziała że wszystko ładnie się goi więc w ciagu 2 tyg powinno być juz po wszystkim. Do obmywania rany używałam tantum rosa i wody z olejkiem drzewa herbacianego. Najwygodniej było wziac taka butle 0.5 litra i tam dodawać proszku albo olejku.
I chciałam powiedzieć że bardzo kocham moją mamę która dzielnie pomaga nam jak tylko może. Pierwsza i drugą noc była z nami i dzięki temu udało nam sie uregulować rytm dnia małego
złota kobieta jest...
I tylko mnie plecy bola
, ale na zegarek nie będę patrzeć bo jak tylko zaczynam to wszystko przechodzi jak ręką odjął