Kasienkadg
Fanka BB :)
A skad wiecie ze to czop, skoro na raty odchodzi? Ja mam owszem duzo wydzieliny, ale nic szczegolnego...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

A skad wiecie ze to czop, skoro na raty odchodzi? Ja mam owszem duzo wydzieliny, ale nic szczegolnego...![]()
No właśnie czop to coś szczególnego. U mnie wygląda jak kisiel/gluty wielkie i ciągnące się, zwykle jest bezbarwny z takimi nitkami mętnymi/białymi. Zwykle wypadają te gluty po jakiś dolegliwościach. No i widziałam jak wygląda czop przy pierwszym porodzie więc jestem przekonana, że to to.
Ja myślałam, że to normalne upławyNoirel jakby coś to piszesz się na ten olejek?

eklerka Już myślałam, że faktycznie się wkurzyłaś i nie będziesz się pojawiać tutaj póki nie urodzisz. Nie masz mieć jakoś teraz masażu szyjki?