reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja właśnie zaliczyłam 2 h placu zabaw w tym upale próbując nadążyć za szalonym dwulatkiem. Jak rodzić to tylko z uwalonymi ziemią stopami i d tak spoconą, że po niej płynie i z gębą tak czerwoną, że już bez dwóch zdań wyglądam jak prosię :-D:-D:-D Będzie miss na porodówce, nie ma co :tak:

Wiikki ja bym zadzwoniła do położnej, bo nigdy o czymś takim nie słyszałam:shocked2:
magart po takim maratonie to powinnaś urodzić raz dwa!

trzeci dzień z rzędu brzuch boli i ciągnie. Chyba znowu bez no-spy się nie obejdzie...

ejj nie wiem co się dziś ze mną dzieje dostaje jakiegoś *******.ca normalnie, nosi mnie ze złości i zniecierpliwienia jakbym mi termin porodu w Wielkanoc minął. Mała tańczy w brzuchu kankana a ja się wściekam jeszcze bardziej. Obawiam się że dziś pogryzę pierwsza osobę która do mnie podejdzie ...
Jak jest z tą no-spą? Bezpiecznie jest łykać na te okresowe bóle czy jak az tak nie cierpisz to lepiej unikać?

Ostatnia edycja:
%$#^$$%$%!!!!!!!!!!!!! Musiałam odwołać rezerwację na wózek, bo dzwoniła do mnie baba i powiedziała, że czas oczekiwania to 4-5 tygodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedziemy zaraz do sklepu z wózkami, może coś znajdziemy na szybko, a jak nie, to chyba polujemy na używany Mutsy :sorry2:

Ja wlasnie wrocilam ze sklepu i padam na pysk szczerze powiedziawszy... Bylysmy z kumpela po jakies kwiatki bo chcemy posadzic na dworze kolo pizzerii.
Podreptalam wiec duzo, po schodach tez, zjadlam cheesa w Macu, wypilam shake'a i pochlonelam loda swiderka hehe. I teraz opadam z sil. A tu po 17 ma tesciowa przyjechac bo chce mi pomoc ogarniac dom;] Tyle ze ja dzis nie mam sily i najchetniej poszla bym spac ;/
A no i jeszcze sie musze do apteki wybrac po pojemnik na mocz, a tak mi sie nie chceeeeee... I na burze sie zanosi...

Zaszalałam i wyszorowałam okna :-) Zrobiłam 3 prania już i wyszorowałam łazienke:-)
Citrus ja Cie podziwiam, że Ty dopiero teraz wózka zaczęłaś szukać, ja jakbym przed porodem nie miała zapiętego na ostatni guzik ( w sensie zakupów) to bym nie rodziła:-D Ale trzymam kciuki żebyście szybko znaleźli coś sensownego :)))))))

reklama
ja zwalczyłam balkon, łazienkę i podłogi:) a teraz siedzę na balkonie i szydełkuję popijając wodę z miętą i cytrrynką:)

Citrus kciuki za wózek!
ja chciałam Mutsy używany kupować (taki jak Zapo ma) ale znajomi nam dali więc stwierdziłam,że nie będę wybrzydzać i mamy Maritę:)
ale jest sporo Mutsy używanych w świetnym stanie;)

Do góry