Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eeee sorry ale nie podniecam sięmój brzuch to zawsze był obniżonya tak konkretnie to mi 'zwisa' od 34 tygodnia więc ten... Nie podniecałabym się zbytnio ...

więc dzisiaj na odwrót
z Tomkiem na rece albo w wózku i obiegającą mnie satelitą Zosią - dziękuje Bogu za istnienie moich rodziców, bo tylko dzieki temu jakoś to ogarniamy... J. wrócił do pracy, trzyma urlop tatusiowy na czas przeprowadzki... a Zosia po prostu przechodzi sama z siebie - niby braciszek cacy, ale całej reszcie daje masakrycznie w kość... ja w szoku jestem że to niby moje dziecko... mam nadzieję, ze jej szybko przejdzie, bo nie ukrywam, ze cierpliwość się kończy i za niedługo po tyłku dostanie, jak mi nerwy puszczą... wolałabym tego jednak uniknąć... 

ja tez poszłam na sposób i zbiłam ją odstawiając d cyca na 2 dni i w szpitalu mi lekarze kazali tego nie robić, bo mleko matki najlepsze, to i tak dawałam jej sztuczne i po 2 dniach poziom spadł a wcześniej tydzień była naświetlana i to nic nie dało. Teraz wróciłam do cyca. Ładnie ciągnie mam nadzieje, że zółtaczka nie wróci i nie jesto to wina mojego pokarmu.