reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka, ssie, bo piersi z twardych robią się mięciuteńkie. Teraz dostał z dwóch, wydoił porządnie, a MM dopił 30 ml z zaleconych przez pediatrę 60. Czyli jednak coś mojego wyssał. Zobaczymy jak będzie w weekend, bo widzę że z cycków leci coraz więcej ;-)

reklama
Rysia - omg skad ten power u ciebie?! Ja owszem cos tam porobie ale nie az tyle ;O

Sembo - bol w odcinku piersiowym to moze byc od duzych (.)(.). Ja cierpialam na taki bol kilka tygodni;/ Ale przeszlo.

Ej no musze urodzic bo tez chce z wami porozmawiac o cyckach, mleku i kupkach! Ale nic sie nie dzieje do jasnej ciasnej ;(

sembo to dobrze, może Lara Cię posłuchała i przygotowuje się na jutrzejsze wyjście:-)
Dziewczyny własnie jak to jest z tym karmieniem... czego na pewno nie wolno jeść gdy się karmi piersią? bo ja się już tyle naczytałam, że wydaje mi się że NIC mi nie będzie wolno jeść....:/

moja też zamiast planowanych 15 min ssania potrafi ciumkać przez 30 do 60 min :shocked2:ale ona chyba też przy okazji chce się poprzytulać....
wikki bo są dwie metody (jednostki) to określania tej biliburiny, twoje 17 to inna miarka niż ta do 200 :tak:
a jeśli chodzi o dietę to ja raczej jem tak samo i niczego sobie nie odmawiam, ale muszę się wybrać na zakupy i wprowadzić trochę zdrowego urozmaicenia, bo póki co ciągle w słodyczach siedzę bo jak mała ciumka to mi poziom cukru leci i ciągle muszę dojadać....więc póki co brzuszek po ciążowy sobie wisi... :zawstydzona/y:

mój starszy ma bunt dwulatka, do tego chyba się nudzi więc łazi i jęczy i stęka i domaga się uwagi...siostrę czasem po głowie głaska i wkłada jej palec do oka, póki co mężowy w domku z nami ale od czwartku wraca do pracy i już się boję jak to będzie z dwójką samej siedzieć, mam wrażenie że zanim się ograne z rana itd to śniadanie o 11 będę jadła jeśli wogule....a do tego że padnę z niewyspania, bo teraz to rano mąż z dziećmi a ja odsypiam a potem będę ja w nocy i od 6 rano też tylko ja......masakra.........

Ostatnia edycja:
I ja mam srake od godziny nie wychodzę z kibla i 2 razy rzygalam, słabo się juz czuje jestem tym wykończona.... Sembo moze jednak razem będziemy rodzic....mała dość intensywnie się rusza

widzę, że też w sraczkach i tp doszukujecie się rozpoczynającego się porodu ;-) ja wpadłam w lekka panikę jak zobaczyłam, że nanu urodziła...a my ten sam termin miałyśmy/mamy...nie wiem jak to nazwac teraz:-p

przyznam szczerze, ze mam coraz bardziej mieszane uczucia, już nie wiem czy chce czy nie chce urodzic...dzisiaj oficjalnie pierwszy raz powiedziałam do męża "boję się, nie chce żeby wychodzil" jak tylko otworzyłam rano oczęta :sorry:

No super,w końcu sama zostanę do tego 25maja :-( bo u mnie tylko ból krzyża i żadnej sraki,skurczy i czopa:-( ech...

reklama
Flądra, dzięki! Mam nadzieję ze dotrzymamy sobie towarzystwa i nas czerwcowki nie prześcigna:-(

Do góry