reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

ZROBIŁAM LISTĘ I WCALE TAK MAŁO NAS NIE ZOSTAŁO JAK PISALYŚMY, JEST JESZCZE SPORO NIE WYPAKOWANYCH, jak kogoś pominelam to przepraszam i proszę dopisać się. NAPISAŁAM TE KTÓRE SIĘ UDZIELAJĄ

Ja
Magart
Aska
Sembo
Marciosz
Rysia
Edyta-o
Mysiak
Kolorowa
Ardzesh
Julka
Kasienka
Noirel
Ullana
Fladra
Ninnette
Kitka
Elsa
Gniecha
PolaTola
Czarnulka
Evi26

Mam nadzieję ze dzięki tej liście wam już lepiej ;) Hehe bo mi chyba lepiej się zrobiło.

Ostatnia edycja:
reklama
eklerka To miałaś taki mega masaż jak ja :dry: Mnie trochę dzisiaj coś ruszyło po okładzie z Męża... od 18 mam skurcze/twardnienia itp itd, ale jakoś się rozkręcić skubane nie chcą. Ciekawe czy pospać dadzą.
Bardzo fajna lista. Jakoś tak rzeczywiście człowiek widzi, że nie został sam :-)

sembo - jesteś? udało Ci się z porodem w rocznicę? :) (wszystkiego najlepszego!)

eklerkaa - naliczyłam 21 lasek na Twojej liście. Dobra wiadomość jest taka, że jest nas więcej niż pozostałych majowych dni, ale nie ma gwarancji, że żadna nie przejdzie na czerwiec :baffled:

Melduje sie i ja - w dwupaku oczywiscie ;]

Zapierniczalam dzis jak mrowka w pizzerii i co - dupa blada. Boli miednica i nogi, stopy spuchniete i brzuch wkurzajaco twardnieje;] Ale nie rodze;/

Ciesze sie ze oprocz mnie jest jeszcze 20 spakowanych;D Bo ostatnio czulam sie jak by nas z 5 zostalo ;O

Tak sobie czytam was nasze rozpakowane mamy i kurcze zastanawiam sie jak to jest,ze karmienie to taki naturalny i instynktowny proces a tyle jest z nim problemow eh ... Bez sensu...

Sembo melduje posłusznie że jest po 23:00 a ona nie urodziła ;/ i spitoliła mi moja wymarzona data ... Echh.. Myślałam że pozytywne nastawienie może mieć kluczową rolę ale co tam, Larcia wie najlepiej kiedy się urodzi i ja sobie mogę :D
No to która rodzi jutro?
Ja na razie odpuszczam, źle się czuje chyba będę chora, poczekam z porodem na lepsze chi.

ja wczoraj wypiłam szklankę czerwonego wina,ale też nic na poród nie podziałało.dwie godziny na leżance u kosmetyczki,wieczór przy grillu i tak mnie boli kość ogonowa i spojenie łonowe że nawet leżąc czuję ból i wyć mi się chcę:-(

faktycznie jeszcze nas sporo do rozpakowania:szok:

reklama
Rysiaaaaaa - RODZISZ !!!!!!! aaaaa ale jestem podniecona za każdym razem jak kogoś "bierze" jeśli to serio wody były to za chwilę jeszcze raz powinno ci coś wycieknac. OBSERWUJ albo jedz na IP z podejrzemi i oni to sprawdzą...

Do góry