reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja dziś po ktg... zapis w porządku, nic więcej się nie dowiedziałam. Odebrałam wyniki GBS-ujemny, i zaniosłam l4 to zus... wróciłam do domu o 11 i spałam do 15... ej 3 dzień chodzę jak zombie, nic tylko bym spała!!!:wściekła/y:
Nie rozpakowanych zostało nas chyba jeszcze tyle:
Ja
Aska
Sembo
Marciosz
Edyta-o
Mysiak
Ardzesh
Julka
Kasienka
Ullana
Fladra
Kitka
Elsa
Gniecha
PolaTola
Czarnulka
Evi26
Olga
Gosiulek_majowy
Jakby co to mnie poprawcie
:-)

Ostatnia edycja:
cytrynka jak jadłaś czosnek w ciąży to nam na sr mówili, że można niewielkie ilości jak się karmi. To samo z cebulą. Generalnie można wszystko co sie w ciąży jadło bo dziecko przyzwyczajone jest do smaku danej potrawy przez smak wód płodowych które połykało.
No ale ja się mądrzyć nie będę bo sama nie karmię:zawstydzona/y:

sembo jaciekrece masło orzechowe i marmolada???? Ale mi smaka narobiłaś:-D:-D:-D

ja też mam na coś smaka :p a wy tu o takich pysznościach - ciasto z rabarbarem, sernik, nutella - brakuje emota z cieknącą śliną :-)
A nie chce mi się iść do sklepu i nie mam kogo wysłać, bo jestem sama :/

Goerge gratulacje :)

Jeszcze trochę nas nierozpakowanych jest :) TYLKO CZEMU JA JESTEM JUŻ TYLE PRZETERMINOWANA???????????????????????????? Dziś znowu ryczałam, znowu mam tak jak na początku ciąży, byle co mnie wyprowadza z równowagi i świeczki w oczach - masaakra jakaś :-(

reklama
ja mam ochotę na kisiel, czekam na A. żeby mi przyniósł :-)
Ejj ja się tak nie bawię, kolejna dzisiaj urodziła, a ja sobie już od dawna zarezerwowałam ta datę!!! Ale już nie marudzę, bo teoretycznie mam jeszcze 2 tyg.. :)

George GRATULACJE :)

Do góry