Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapo - i tego się boję.... Ale loda nie umiałam sobie odmówić
Natalia - moja mama też nie miała mleka i z nami i z moim bratem od razu na MM przeszła. Boję się że też tak u mnie będzie, choć będę walczyć
Ewelinkaa - powodzenia przy głodomorku i kciuki za szybkie wygojenie się krocza :-)
Mogę zająć się waszymi maluszkami!!! Nudzi mi się i chętnie je pokołyszę, ponoszę i przewinęKtóra chce się pozbyć swojej pociechy na kilka godzin ;-);-)

a z tym seksem to mi też mówiła dr że to najlepszy sposób, ale gdzieś wyczytałam że jak czop odchodzi o większe ryzyko infekcji i jakoś mi się odechciało, a poza tym jakiś mam psychiczny opór
będę tylko spacerować wieczorkami, co by krążenie poprawić

I jeżeli mogę coś doradzić, to pamiętaj o suplementach wapnia, niech Ci lekarz coś poleci koniecznie, bo bez wapnia na zębach i kościach się odbije... 
ale to też szukając na siłę. Poza tym reszta,a zwłaszcza twarz jakaś taka zniekształcona
dosłownie, nos kulfoniasty, poliki jak chomik, a usta jak napompowane i wiecznie chodze z pomadką w ręce, bo inaczej bym zwariowała
ja też:-)

;-)