reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

No powiem wam laski, ze wyrobilysmy sie ladnie z rozpakowywaniem skoro tylko 2 nam na czerwiec zostaly :D

Tak wiec gratuluje rozpakowanym, a za dwupaki trzymam kciuki oczywiscie ;)

Ja jeszcze nie polozylam sie spac i zastanawiam sie czy mi sie teraz oplaca, bo moj baczek spi od 21 i pewnie lada moment obudzi sie na jedzonko.
Od kilku dni zabieram sie za opisanie mojego porodu zanim zapomne szczegoly, ale jakos mi kurka nie idzie :] Postaram sie zrobic to jutro w koncu ;)

Weszlam dzis w dzinsy z przed ciazy :D Ale oponka mala na brzuchu jeszcze jest i zastanawiam sie ile waze...

reklama
Ardzesh gratuluje!

A ja nadal kurcze dwupak jestem, Elsa czy ty tez mnie opuscilas dzis w nocy czy mam jeszcze towarzyszke w niedoli? Wczoraj odeszlo mi kawal czopa I sie ludzilam ze moze maj zalicze a tu wielkie nic. Mala czekala na lepsza pogode :) u mnie dzis pieknie, moze sie skusi uparciucha. Dziewczyny trzymajcie kciuki za ten weekend bo nie chce jej sila wypedzac.

Joasia jeszcze troszkę i na ciebie przyjdzie czas!!!!:)
ardzesh GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

i wszystkim waszym pociechom mamuśki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!!!!
fajnie, co?????:-):-):-)

U nas to normalnie dzieciaki w kolejkę trzeba było ustawić do buziaków!! ależ mi się podoba takie życie w "gromadce"!:-)

Kartagina, podziwiam Twoją cierpliwość i umiłowanie do tego potrójnego macierzyństwa :tak: Na pewno fajnie jest mieć troje dzieci, ale chyba nie każdy by podołał, mnie zdecydowanie wystarczy jedno, które czasami mnie wkurza :-D

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka! Wszyscy dziś obchodzą, bo każdy kiedyś był lub jest (dziecioki nasze :D) dzieckiem, więc każdemu mnóstwo słodkości i radości! :-p

Citrus dzięki!! dziś przy śniadaniu tak pół żartem pół serio rozmawialiśmy o planach za jakieś 4 lata z 4 dzidziolem:) moja mama zawału dostanie chyba!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

jak to leci, twój klusek już 4 tygodnie skończył!! tylko 2 do wyklucia, jejku...

myślę że się na FB przerzucę bo tu jakoś cisza a ja nie mam już tyle czasu a jak mam to mało mam pisze..ŻYCIE!

Kartagina, my na FB wchodzimy nawet nocą, z komórek, podczas karmienia :-D No bo co innego robić, jak dziecko ciumka... :sorry2:

reklama
Witam drogie mamusie ,jaki tu spokój ,kazda zajeta swoim maleństwem już teraz rozumiem to w 100% ja na razie tez nie mogę się ogarnoc z nowa sytuacja .

Trzymam &&& za nasze ostatnie dwupaczki abyście się szybko i naturalnie rozpakowaly.

Do góry