Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak naprawde
dałam radę do 4, potem dokarmiłam, bo już wysysała prawie z podłogi
umęczyłam się przy butli, bo pluła i krztusiła się na zmianę, ale 30 ml udało mi się w nią wpoić i usnęła
trzeba przygotować stój na przestawienie, a później jeszcze "galowy" na część oficjalną 

Tylko w lozeczku! Na kontroli polozna chciala jej glowke zmierzyc.Miala taki zolto-czerwony centymetr krawiecki a ta jej "hyc" i trzyma :-) To jeszcze raz a ta "hyc" i to samo.I jeszcze raz.Niesamowite,ze zlapala.Sama nie wiem czy to mogl byc przypadek czy juz naprawde takie sztuki cyrkowe wyczynia?

i najchętniej dalej bym poszła spać 

se po prostu zgasł 

na szczęście udało mi się dokulać na pobocze i oczywiście dzwonię do D. (ten już przerażony - że coś się stało
) nooooooooooo i się okazało że ukręcił się jakiś mały kabelek (gdzieś przy silniku
) na szczęście udało mi się naprawić (przykleiłam go PLASTREM OPATRUNKOWYM!!! bo nie miałam nic innego co by się nadało ;-);-)). I jakoś dojechałam z dziewczynami do celu
;-) Tak, że pierwsza dłuższa podróż Małej oczywiście z przygodami ;-)zapo, moze po szczepieniu na gruzlice??