Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy nie może być przynajmniej jeden tydzień normalny? a tu ciągle ulewy, burze i pochmurno..
Cześć![]()
Mam pytanko jak czesto czyscicie nosek swoim maluchom ???? Czy jak widzicie potrzebe czy zapobiegawczo codziennie ?
A czy któraś z Was miała skierowanie do przychodni retinopati po naświetlaniu dziecka przez żółtaczke w szpitalu ??
Też bym chciała się dostać do grupy fb ale postaram sie najpierw tutaj bardziej zadomowić :-)

zobaczymy co będzie po ...
Takze o to czy sie najada raczej sie nie martwie.Smieje sie tylko,ze to pierwsze niemowle kp,o ktorym polozna stwierdzila zeby "oszukiwac ja smoczkiem"
Codziennie wieczorem od 18 do 22:30 okolo wisi na cycu z przerwa jedynie na odbicie.I moze ona tylko ma silniejszy odruch ssania wieczorami?To ja bym ja tym smoczkiem przytkala.Tylko mam podobne juz podejscie do Zapo bo tych smoczkow pare wyprobowalysmy...Ale zaraz zamowie MAM.Sprobowac warto chyba :-) Takze dzieki.