Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Jeszcze nie zdarzyło się nam usypianie dłuższe niż 10 minut...
Noszenie na rękach w ogóle nie kojarzy mu się ze spaniem - to raczej rozrywka..
. Tak się wkur...łam, że aż się cała trzęsę. Zmieniam lekarza i mam ich wszystkich w dupie. Wolę dojeżdżać do specjalisty te 30 km niż po jakiś niedorobionych lekarzach dziecko ciągać.
Maz odprawiony-dosc leniuchowania :-) Dzisiaj jeszcze ortopeda...Ale chociaz z piesem wychodzi.To juz duzo...zwlaszcza wieczorem w porze kapielowo-spaniowej.
I zawsze sama zwalcza.
A teraz jest wieczorna kapiel okolo 19:00 i pozniej sie z nia klade w lozku.Ona sie naje i zasypia a ja czytam ksiazke :-) W miedzyczasie wrzucam starsza do wanny.Jak sie Malizna naje to ide ja wyciagac sila ;-) I czytamy ksiazeczki(brakuje mi ksiazek!Tego mi tu najbardziej brakuje....juz wszystkie znamy na pamiec
).Jak Mloda zasnie to akurat sie Glodomoria zaczyna krecic wiec klade sie,dojada i spi juz tak do 2-3.A ja z malzonkiem mym nawet podczas "chorobowego" obejrzelismy kilka filmow!Niesamowita sprawa!
Za to 2 dni temu usiadla sama.To trenuje nieustannie....Jakos ja probuje zachecac ale na razie ma mnie gdzies.Wczesniej cwiczyla i jak jej sie raz udalo to sobie podarowala...
Tlumacze jej,ze wszystko po koleji a ta mi siada....