Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cześć Dziewczyny. Po długim locie z turbulencjami wylądowuję u was z dwoma krechami7 tydzień i 4 dzień. Wróciłam właśnie ze szpitala bo plamiłam, ale wszystko w porządku z Fasolinką
![]()
Cześć Dziewczyny. Po długim locie z turbulencjami wylądowuję u was z dwoma krechami7 tydzień i 4 dzień. Wróciłam właśnie ze szpitala bo plamiłam, ale wszystko w porządku z Fasolinką
![]()
wodę piję samą bo z cytryną nie mogę przełknąć bleee... :-) ale cieszę się mym wrednym stanem bo to chyba znaczy, ze z groszkiem wszystko ok.
wizyta bez usg 01 paź a na usg wybieram się prywatnie 04-05 paź - kurcze muszę w końcu usłyszeć to serducho bo ile można żyć w niepewności.... ale już schizowanie mi przeszło. staram się nie myśleć o tym wszystkim. jakoś tak dzień za dniem mijają.
tydzień już minął od mojego usg ... kurcze jak ten czas leci.... ciekawe ile teraz ma moje 5,8 mm szczęścia![]()