hejka
czytałam i znowu za[pomnialam co i komu mialam napisac....to sie skleroza nazywa
u nas ogolnie oki
katary minely...oby na jak najdluzej
dzis byla babcia...ja jednalk wole dni bez niej...Iza maruda, na kolankach u babci tylko, z jedzeniem strajk calkowity (zwlaszcza obiadu)
dzis juz powiedzialam, ze babcia przed obiadem bedzie wychodzic do domu...wtedy Iza widzi, ze babci nie ma i chociaz nasz obiad trwa nawet godzine to przynajmniej bez dzikich wrzaskow, dlawienia sie
nikomu nie zycze takiego niejadka jak Izabela
niedlugo Anuska skonczy 3 lata (w Walentynki)...tak sie zastanawiam kiedy to minelo, ja tak dokladnie pamietam ten dzien...echhhh
Camel-oby minelo jak najszybciej
Aneta-to juz do mnie masz blizej
Ja lubie gosci, nawet bardzo (w przeciwienstwie do mego P.), ale zapowiedzianych (zwlaszcza teraz). Niespodzianek nie cierpieeeeeeeee
czytałam i znowu za[pomnialam co i komu mialam napisac....to sie skleroza nazywa
u nas ogolnie oki
katary minely...oby na jak najdluzej
dzis byla babcia...ja jednalk wole dni bez niej...Iza maruda, na kolankach u babci tylko, z jedzeniem strajk calkowity (zwlaszcza obiadu)
dzis juz powiedzialam, ze babcia przed obiadem bedzie wychodzic do domu...wtedy Iza widzi, ze babci nie ma i chociaz nasz obiad trwa nawet godzine to przynajmniej bez dzikich wrzaskow, dlawienia sie
nikomu nie zycze takiego niejadka jak Izabela
niedlugo Anuska skonczy 3 lata (w Walentynki)...tak sie zastanawiam kiedy to minelo, ja tak dokladnie pamietam ten dzien...echhhh
Camel-oby minelo jak najszybciej
Aneta-to juz do mnie masz blizej
Ja lubie gosci, nawet bardzo (w przeciwienstwie do mego P.), ale zapowiedzianych (zwlaszcza teraz). Niespodzianek nie cierpieeeeeeeee
Tylko bez wyrzutow pozniej do mnie "jak ona mnie traktuje" bo wysmieje 
Wreszcie pozwoli Wam troche odetchnac-za co mocno,mocno trzymam kciuki :-) U nas po buncie 2-latka taki slodki rok byl :-) Teraz Mlodziezy juz bardziej w wymiane zdan sie wdaje...
Wiec jak ktos pisze na forum,ze mu zle bo... to we mnie chochlik od razu wstepuje i mysle sobie:a co by mozna zrobic zeby bylo lepiej?
Pszczoly sie obudzily.Chyba by im sie nie spodobalo?
Będzie lepiej jak będzie słońce i na pół dnia będzie można wyjść na ogródek.