ewcia.83
Fanka BB :)
Kurnia ..opisaam się i mi wycięło posta.No wreszcie powstawałyście
Camel - trzymam kciuki żebyś przetrzymaa ten terror Jaśka. Wysyłam Ci dziewczyno dużo moccccy!Wiolonczela - ostatnio przemknęłami przez głowę myśl żeby olać mężowego, który co roku obiecuje wypasiony urlop, i zabrać Młodego gdzieś. Morze uwielbiam ale rzadko bywam bo z Lbn za daleko, szczególnie na samodzielną wyprawę. Ale góry...Potrzebuje resetu emocjonalnego bo zaczynam już troszkę świrować, a po powrocie do pracy o urlopie bedzie można zapomnieć. Tu już też pietra łapie i zaczynam mieć mnóstwo wątpliwości.Mężowy wczoraj wyskoczył że mało roboty, to może wziąłby wolne i gdzieś byśmy wskoczyli, bo potrzebuje odpocząć. Ja wiem że sra żarem bo lekarz prowadzący się odezwał zapraszając na przegląd a on tu piwko, tam zjedzone coś niezdrowego, zero rygoru...sumienie go teraz męczy.Góralki majówkowe - jak okoliczności przyrody u was pod kątem spacerowo relaksowym z dzieckiem?Filipia - to miałyśmy podobne noce.Kurcze ciągle mnie męczy czemu Mdła tak milczy...oby to był zmasowany atak gości a nie jakieś problemy