dzewelajna
Fanka BB :)
paola czyli masz w nosie zalecenia lekarza ... :-) trzymam kciuki za ciebie. Podobno bardzo szybko mozna zajść przed pierwszym cyklem (zaraz po poronieniu) - nie wiem ile w tym prawdy ale tak gdzies kiedyś słyszałam/czytałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzewelajna: mam w nosie , bo zalecenia są tylko takie, żeby nie żyć w strachu od początku ciąży...) Może po 3 miesiącach już człowiek ma inne podejście...nie wiem ale skoro też czytałam, że po samoistnym poronieniu i czyszczeniu nie powinno być problemów, to czemu mam nie próbować
![]()
Jeśli masz ochotę to nie czekaj, najważniejsze przecież by robić tak jak czujemy i będzie git 
w poprzedniej ciąży unikałam jajek na miękko, surowego mięsa, ryb, serów pleśniowych.. ale nie pomyślałam o majonezie... Choć w sumie to majonezu jemy raczej mało. Najbardziej to mi będzie brakować chyba serów (uwielbiam pleśniaki!), dojrzewających wędlin i .. okazjonalnego sushi - tego chyba najbardziej, choć ze względu na cenę zawsze był to dla nas taki "przysmak na jakąś okazję"