reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Jestem.
No jakos nie padało, ale przyznasz ze sie zanosilo ;) Tez popoludniu drugi spacer pyknelismy z mala drzemeczka. Alez obudzil sie nie w sosie. Na szczęście zostal sprzedany m. i tesciom a ja na aero. Poranny spacer do Rampersa okupiony kolejnym kubkiem :/ ale pije, lubi ze slomka oraz wiekszymi lyzeczkami bo te z gatunku pierwsza lyzeczka to wachluje i wachluje az temu się nudzi i nie chce jesc. W ogole ostatnio niejadkowaty sie zrobil. Mimo ze glodny bo musi byc glodny jesli mija 4h od sniadania, to byle gie go zainteresuje i juz nici z jedzenia, bo w tej sekundzie muszę mu podac kiwi z blatu, albo ojca zegarek ze stolu, albo chusteczki do otarcia ust... wrrr. A w ogole to widzialam w gazetce lidla ze maja byc sztucce dla dzieci. Juz te stalowe. Jak dla doroslych tylko mini. Musze zakupic bo sama mialam taka mniejsza lyzke do zupy z kaczuszka i przetrwala do tej pory, jest u mamy, tak wiec z sentymentu i moj syn takie bedzie mieć ;)

Fifcia nie idziemy. Odpuscilismy ten turnus. Jak widzialas mlody dosc sie nudzi. Znaczy w dupsku ma ćwiczenia, woli pojsc tu tam i siam. Poza tym sytuacja zawodowo-rodzinna sklaniala do tego. Ale zarezerwowalam jesien, w razie gdyby jednak coś nie wypaliło ;) A i sprawdzalam...w Sosnowcu tez maja takie zajecia ;)

Zanosiło się i przyznam, że miałam trochę nadziei na zlewę, bo tak mi się pod oknami drą, że pewnie ze spaniem będzie ciężko. Jeszcze jak sam koncert gra, to ok, ale dziś chyba uskuteczniają jakieś migracje, bo pod samymi oknami słyszę.

Też muszę jakieś łyżeczki kupić, bo mamy te większe z Hippa, ale zostały mi dwie, bo resztę gdzieś poroznosił. A do Lidla chciałam jutro podjechać zobaczyć walizki, podobno mają być. Może będą znośne.

No my na basen jedziemy, ale co będzie to się okaże, bo nas przenieśli na 9.30, a Fi koło 10 już się wydziera z głodu;) Trzeba będzie mu prowiant wziąć;)

No do starszakow was wzięli. Fajno. Ja bym poplywala ale ni jak ekonomicznie to rozsadne nie było. Skoczymy moze raz czy dwa na spa. Zeby nie zapomniał.

Ja się chyba wybiorę na polowanie na kostium kąpielowy i też się chyba wybierzemy;) W Koronie woda ma 37 stopni, mąż się ostatnio dowiadywał;)

Moje dziecko przez sen wędruje po łóżeczku;) Już chyba 50 pozycję przyjmuje;) Oby jak najdłużej u siebie wytrzymał, bo jak ma fazę na wiercenie się, to nijak nie idzie przysnąć z nim.

Ostatnia edycja:
O a tam tez maja basen? Az tak nie wnikalam. Myslalam po prostu o orkana albo naleczowie.
Co do lyzevzek tym razem poszlam po rozum i zakupilam normalne canpola za 6zeta mniejsza i wieksza, ale maja dobre wglebienie ze ladnie nabiera rzadkie

Dzisiejszy zachod slonca o godz.22. Nawet z balkonu byl piekny widok.
taaa....u nas juz sie zaczynaja powoli biale noce. Niedlugo nie bedzie takich widokow przez najblizsze 3 miesiace.
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry