reklama

Maj 2013 :):)

Camel wieść o zębach obala całą teorię o tv i wieczornych spacerach :) Gratuluję. Może jak Jaś zazna uciechy z rozszarpywania pozywienia zębami to i cyca odstapi ;) Moj dzis molestowal suchą bułkę grahamke przez 40 min. W życiu jeszcze nie był tak długo zajęty jednym przedmiotem.

Filipia uśmiałam się z tego ze akurat, dziwnym trafem, zupełnie niespodziewanie mieli obiad ;)

reklama
Ewcia to nie jest wcale takie śmieszne, bo czasem jedziemy nastawieni na łatwe pożywienie, a kanapki i to nie zawsze. Ale faktycznie, dziś to nie był przypadek. M. zadzwonił wcześniej i zapowiedział, że przyjedziemy pod warunkiem, że nas nakarmią;)

Dziś postanowiłam nie wychodzić z sypialni jak Fi robi akrobacje, ale też na niego nie patrzeć. No i zasnął po 30 minutach, a ja zauważyłam że jeden klosz mam inny od dwóch pozostałych. Wcześniej nie miałam tyla czasu, żeby wgapiać się w sufit w sypialni;)

No u teściów może i tez tak by było ale u mojej mamy to chocby z mleka mąki i wody jakies placki się zrobi. Także ja po weekendzie staje na wage z szybkim biciem serca.

Filipia a co było na basenie? Woda była? :D

Była, była. Jakieś zamieszanie było. Z naszej grupy ostaliśmy się my i Lilka z rodzicami i chyba parę takich z mniejszymi dziećmi, co potem dołączyli. A reszta. Część w porządku, a część mi osobiście nie przypadła do gustu. Tacy co to nie oni. Cytuję " Z takimi maluszkami nas połączyli, musimy to jakoś załatwić, bo tak nie może być". A potem tylko licytowanie się w szatni, kto ile dał za buciki;) Ale takich jest na szczęście ze trzy rodzinki;)

Pobudka o 5.10 :/ ale noc ladnie przespana z dwoma przebudzeniami na piciu. Teraz ona sobie odsypia a ja...jakos dziwnie klasc sie o 9, ale chyba trzeba, bo nie wiem jak przezyje reszte dnia.
Nie lubie niedziel...a Wy?

Dziendoberek
U nas podobnie, ale o 6 M. zrobil mleko i pospalismy do 9:)

Camel no to chyba najbardziej wyczekiwany prezent na roczek. Gratuluję ząbków!!!

Ja też pospałam do 9. Wczoraj oglądałam eurowizję i troszkę musiałam odespać. Przyznam, że jestem zniesmaczona tym konkursem. I wygraną i systemem głosowania.
A dziś od rana moja cierpliwość jest wystawiana na próbę. Filip postanawia udowodnić mi, że nie można go spuścić na sekundę z oka. Kuweta, kosz na śmieci, dziś to jest na topie.

Camel obłędny tort , masz talent w rękach, az mam wyrzuty sumienia, że ja zrobiłam młodemu kopiec kreta na urodzinki :( muszę to jakoś odpokutować, prezent urodzinowy od nas dla synka , no i córci za chwilę bedzie gotowy, maż musi jeszcze płotek dorobić i będzie git, zdjecie Wam wkleję jak bedzie już dopieszczone , niestety pogoda narazie nie sprzyja.
Od tygodnia dzień w dzień mam migrenowe bóle głowy, nigdy tak nie miałam .
Zaczełam też odkrywac w sobie pasje ogrodnicza i coś powoli kopie w ziemi,szkoda, ze nie mamy własnego ogrodu, ten niby tez nasz, ale jednak nie nasz .

OGROMNY JEEP SPIDER SUPER X-BLACK 2X45 WATT PILOT (4199579260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wczoraj córcia wozila na takim jeepie jak wyżej Franka, skubana , sama już prowadzi i potrafiła zakręcić w trudnych miejscach , wsteczny ma opanowany do perfekcji, w każdym badz razie synio miał niesamowitą radość, super wygladali, az załuje , zę nie miałam kamery, kolejnym razem filmik im strzele

reklama
Witam się i ja ,u nas noc jak wczorajsza czyli przespana bez ani jednej pobudki spała prawie do 8 ,ja obudziłam się o 6:30 wyspana ,tak to ja mogę żyć oby tak już jej zostało :)

Camel - gratuluje ząbków ,super prezent ci Jasiek zrobił:).

My dziś jedziemy na obiad do teściów ja na rosół o ile będzie a m na mięsiwo (sam tłuszcz ja tego nie jem ) ,w tamta niedziele też miał być obiad tesciowa zapraszała ,ale jak przyjechaliśmy okazało się ,ze nic nie ma bo ponoć teściowa była na koncercie i zaspała ,chciała nas uraczyć kanapkami :baffled:,tyle to ja mogłam sama sobie w domu zrobić .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry