reklama

Maj 2013 :):)

U nas nocka w miare ok, jedna pobódka o 3 i potem o 6, ale dospał jeszcze godzine..spał by dłuzej ale oczywiscie u nas w bloku się nie da ..wiec wszyscy na nogach...

Oj Ewcia...u gina byłam...nic się nie odzywałam bo mi się nie chciało komentować, bo każda z was ma jakieś większe i mniejsze problemy..napisałam tylko na blogu...
po ginie ręce mi opadły, bo zowu mam dwie torbiele i to na działającym jajniku i zdrowym jajowodzie..bo zdrowy mam tylko 1, torbiele rozmiarów 5 i 7 cm, podejrzenie torbieli krwotocznej...czyli ze starań jak zwykle na razie nici..mam przyjść jak skonczy mi sie okres i wtedy zobaczy jakie postepowanie... czy sie zmniejsza czy nie...ale czuje je nadal wiec raczej nici ze zmniejszenia...zapewne pierwszy cykl dostane duphaston moze wieksza dawka progesteronu sobie poradzi..jak nie to w nastepnym cyklu tabletki anty...by zatrzymać czynność jajnika..ale ja wiem jak to sie u mnie konczy..bo mi torbiele sie same nie wchłaniaja..param sie z tym od 7-8 lat..i wiem jak sie zachowują...wiec rece mi opadly...jak przyszłam od gina to ryczec mi sie chcialo...bo znowu to samo, znowu od początku...lekarz powiedzial..ze jak chce miec jeszcze dzieci..to teraz zaraz musimy to jakoś uporządkowac..bo z moich jajnikow juz nic raczej dobrego nie wyniknie i trzeba z nimi zrobic porządek..poza tym caly czas mam miesniaka z ktorym tez trzeba zrobic czystkę..to tyle w temacie..wiec nawet juz nie pytalam o uczulenie, hemorojdy i inne przyziemne sprawy...

reklama
Oj Camelka sorry ze Ci to znowu wyciagnelam. Nie czytam regularnie waszych blogów bo juz chyba na nic by mi czasu nie zostawalo :)
Przykro mi to czytać. Wierzę w to co Evi mówi. Z Jachem się udało to i z rodzeństwem się uda. Musi nadejść tylko odpowiedni czas.

Idziem z Mlodym na szczepienia.

Buziaki urodzinowe dla Milenki. Urodziła się w dobranocke ;)

Camel, ja cały czas trzymam kciuki za to, żeby wszystko jakoś się bezproblemowo zakończyło.

Evi sto latek dla córuchny!!!

Ewcia powodzenia na szczepieniu. I na co w końcu szczepisz?

Ja dopiero doszłam do siebie po filipich akrobacjach w nocy. Stresa mam, bo chyba mój tatuś powrócił i aż boję się co on tym razem wymyśli.
My się będziemy szczepić dopiero w przyszłym tygodniu, bo nasza pediatra znów na urlopie.

Evi gratki dla coreczki :)
Camel a to niefajnie z tym jajnikiem :( oby udalo sie miec druga dzidzie.
My dzisiaj bylysmy na szczepieniu, ale jakos nie ogarniam za bardzo tego tematu i ide wedlug norweskiego programu szczepien. Tutaj przychodnia wyznacza mi termini kolejnych wizyt i nie musze sama tego pilnowac. O dodatkowych szczepionkach nikt nic nie mowi...ale chyba prywatnie zaszczepie na ospe.

Dziewczyny, przepraszam że tutaj o tym piszę, ale nie widzę topicu z ogłoszeniami - otóż, mam do sprzedania sporo ciuszków po moim synku (ur.w kwietniu 2012).
Nosił je w zeszłym roku: wiosna, lato, jesień. Będą idealne dla roczniaka aż do 18mc.

Rzeczy są w bardzo dobrym stanie.

AUKCJE TU ->

Pogoda dzisiaj jakaś w kratkę, rano pochmurno, potem słońce aż się łazić nie dało..teraz znowu jakoś tak nijak...jasiek spałod 15.30 do prawi 18..chyba nigdy tak nie spał.na domiar wszystkiego jak wstał buczał zze 30 min... i widać było że jeszcze chciało mu się spać...aż się przestraszyłam że może jakiegoś udaru dostał albo co..bo dziś cały czas ściagał baseballówke...
małżon jeszcze w robocie..dowiedziałam się że w poniedziałek na 3 dni jedzie do wawy..miło mnie tak zostawić samą....no cóż..Najgorzej Jaśko bo się ostatnio przyzwyczaił ze jest caly czas wczoraj po paru godzinach płakal jak mowilam tata...cos mu tam opowiadałam..wiec widać dziecko tesknilo trocche..dzis już mniej..tylko jak ktoś puka do drzwi to leci jak oszalały a potem jak nie tata to plaka...

U nas goraco jak nigdy...ponoc w Norwegii mamy najladniejsza pogode w calej Europie hehe - rzadko to sie zdarza.
Wasze maluchy spia jeszcze duzo w ciagu dnia? Bo moja niewiele...jeszcze niedawno miala jedna drzemke dwugodzinna a od kilku dni spi tylko godzinke. A przeciez wstaje miedzy 5 a 6.

reklama
Kooska to korzystajcie z pogody..
Jasko spi roznie..czasem jedna drzrmka 1-1,5h, czasem dwie po godzince..a dzis jakies ekstremum... Rano godzine a teraz 2,5...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry