Wiolonczela co do chodzenia w szpilkach, to ja chodzę na co dzień, 13 cm, taka praca, więc główna rada to staraj się chodzić na prostych nogach, nie uginaj w kolanach
i prosto przed siebie.
Rysia ja uwielbiam Chorwacje, zawsze możecie rozłożyć podróż na dwa dni, a jest tam pięknie, polecam Makarska i Hwar. Zresztą stamtąd mamy córeczkę, kiedyś ją zabiorę i pokaże na której plaży została poczęta.
My z małą byliśmy już dwa razy w Chorwacji, tylko nam łatwiej bo kamperem stawalismy gdzie chcieliśmy.
Zawsze możesz wybrać samolot, odpada męcząca podróż samochodem, jakieś wyspy greckie czy Kanaryjskie,
i prosto przed siebie. Rysia ja uwielbiam Chorwacje, zawsze możecie rozłożyć podróż na dwa dni, a jest tam pięknie, polecam Makarska i Hwar. Zresztą stamtąd mamy córeczkę, kiedyś ją zabiorę i pokaże na której plaży została poczęta.
My z małą byliśmy już dwa razy w Chorwacji, tylko nam łatwiej bo kamperem stawalismy gdzie chcieliśmy.
Zawsze możesz wybrać samolot, odpada męcząca podróż samochodem, jakieś wyspy greckie czy Kanaryjskie,