• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziendoberek

Właśnie pije kawusie, a Mlody, standardowo, walczy z odkurzaczem... sorry... obecnie z ładowarką od kompa.

Ooo... ja nie wiedziałam o tym mleku. To chyba dobrze... wiecej dla maleństwa bedzie;)

U nas pogoda ok. Miało byc zimno, a jest optymalna temp. Mi pasuje:) Znalezlismy wczoraj mieszkanko... od wtorku zaczynamy starac sie o kredyt. Pewnie trochę to potrwa, ale blok jest dopiero w budowie, wiec mam nadzieje, ze sie wyrobimy... no i, ze nam przyznają.

No i wczoraj, w końcu, dostalam @... nie wiem za czym tak tesknilam:/

Ostatnia edycja:
Tyle czasu bez okresu , zazdroszcze, ja mimo że karmiłam to już w 3 m-cu po porodzie :(.
Fifowa nie smutaj się w końcu i tak go odstawisz albo on sie odstawi a taka króciutka przerwa Ci sie przyda, Ty podreperujesz zapas składników odżywczych no i groszątko w brzuszku , przeciez ono teraz tez wiecej potrzebuje , bo rosnie coraz intensywniej a Fifek to już stary koń tak na serio to cycków nie potrzebuje już :)
Camel faktycznie popołudniu i u nas zrobiło sie pięknie, ba słonecznie nawet, także dobrze , ze pojechaliście,
Ewcia weekend w rodzinnych stronach?

Cześć Dziewczynki, moje malenstwo słodko śpi a ja się obzeram.
Była u nas moja mama, dwa dni szaleństwa dla małej, widać, że uwielbia zabawę z babcią.
Całe szczęście, że dzisiaj piątek, bo jakaś jestem padnieta.

hejka

a u nas dzien marudzenia....czasami na prawde mam dosc....

rano(dokladnie 6.49) tesciowa mnie zerwala z łóżka telefonem na szczescie (tak jakby nie mogla zadzwonic pozniej), ze w Bialymstoku panuje epidemia wirusowego zapalenia opon mozgowych u dzieci, ze w szpitalu brak miejsc, ze trzeba jak najczesciej myc ręce, ze unikac innych dzieci i najlepiej to siedziec w domu i nie wychodzic
w sumie mimo w miare niezlej pogody i tak siedzielismy, bo czułam sie okropnie...wczoraj sie zaczela @ i dzis brzuch bolał i jakies ogólne oslabienie....nie dalam rady isc z dzieciakami.....a te marudy straszne (juz nie wiem czy zęby czy ot tak sobie żeby matke powkurzac)

nie wiem co bedziemy robic w weekend...nie wiem

zaczelo sie podobno w dwoch przedszkolach (to tzw. choroba brudnych rąk) i rozprzestrzenia sie, a te enterowirusy atakuja zwlaszcza latem
dzis czytalam, ze juz 51 dzieci z naszego powiatu i Bialegostoku jest w szpitalu...i rzeczywiscie brakuje miejsc

reklama
tez mnie tesciowa poinformowała o tym wzroscie zachorowan na zapalenie opon móżgowych ( tylko co z ta informacją zrobić, przecież nikt sie w domu nie zabarykaduje)
tocze boje z mężem o strój na to wesele, bowiem on odmawia założenia garnituru i jestem pewna że go nie założy, stanęlo na czarnych bojówkach i namawiam go bynajmniej na czarną koszule do tego , ale zdaniem tego świra koszula jest gejowata (homofob), i chce isc w podkoszulku czarnym, ewentualnie dodal że może nie isć, wkurzył mnie na maksa , aktualnie sie do niego nie odzywam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry