reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witajcie . wróciłam. Było fajnie. Co do pytania o odzienie m to byly bojówki i podkoszulek, szkoda gadać:(
Impreza trwała od 12 do 3 rana, ja wyszłam po 1. Kolejnego dnia poprawiny na dzialce u rodziców, grill, tance, hulance, swawole, tańcowalam z kazdym prócz męza, bo on nie tanczy , no i muza jego zdaniem do d.... , no i z wesela wyszedł z mlodm o 19.00 .

Ewcia co u Was, przeszło Twojemu chłopowi ? kużwa Ty tego stresu nigdy sie nie pozbedziesz bidulko

Wiolonczela to super, że się wybawilas, wytanczylas, wróciłas zadowolona. M pewnie zablysnął strojem:-D swoją drogą nie widziałam na weselach nigdy nikogo w bojowkach, w jeansach owszem i to nie raz.
Mój m na ślubie swojej siostry był w jeansach i koszulce, ale miał wtedy połamane obie ręce, w gipsie i temblaku, wyglądał powalająco

hej..
Jestem..goscie wyjechali..mieli być 3 dni..a wyjechali już dziś..bo pogoda do d...i dzieci się nudziły...nawet jak my chcieliśmy pozwiedzać..to one marudziły...mimo iż nie są małe...bo idą w tym roku do szkoly...ale jakos się nie dało znimi bo nic ich nie interesowało..więc ze względu na nie spakowali się dziś i wyjechali...bo co siedziec na siłe z takimi marudami...
Moj jaśko robi się jakiś dzikowaty i wstydliwy..ma taką fazę od paru dni że ryczy jak ktoś nowy jest...musi się oswoić...dziwne bo nigdy nie byl trzymany w domu..raczej kontkat z ludzmi i dziecmi mial od samego początku...
moze taki jakis etap przechodzi...
słabo spi w nocy,,
dzis spalismy w domu babci..bo u nas malo miejsca i wzielismy sie zabraliśmy ...łącznie z kotem..bo szwagierka jak to powiedziała "się brzydzi"..wiec z całym majdanem, z kotem ,kuweta i żwirem wyprowadzka na noc...teraz sie smieje do kota że turystka z niej :-)
JAchu słabo spał bo nie u siebie i w turystycznym..a on nie lubi w nim spać... więc od 5 u nas w lozku..czyli on spał w każdym kierunku, jak w skazówka zegarka się krecił..a my koniec spania bo się nie dało..albo kopniak albo palec w moim nosie..albo palec u nogi w moim nosie....
to tak w skrócie...

No to tylko pogratulowac...
Dobra decyzja...osobno jest calkiem inna bajka..

My dla odmiany odprawilismy gosci a przywizlismy dzieciaki siostry...nie ma to jak znalezc sobie zajecie...ale szkida mi było bo siedzieli w lesie, w spartanskich warunkach a desz od dwóch dni tam pada...

Camel-to macie wesolo :)

Rysia-aby wszystko dobrze sie ulozylo :)

witam

u nas po staremu, dzien za dniem mija...gorąco strasznie, ale wychodzimy rano i po poludniu na spacerki
dzieci nadal marudne...juz nie wiem co im jest i kiedy to minie....i dzikusy tez

wyniki wszystkim powychodzily dobrze...moje to książkowe (nie wiem co jest przyczyna zwarotów glowy...choc zdarzaja sie troszke rzadziej)....u blizniakow tez ok :)

Hej mamusie ,dawno mnie tu nie było niestety ciągły brak czasu teraz w lecie ciągle coś do zrobienia na wiosce. no i byłyśmy przez 3 dni u mojej mamy trochę odpoczęłam (były 3 nianie dla Milenki ) mała wybawiła się za wszystkie czasy z kuzynostwem .

Rysia - myślę ,że na pewno będziesz zadowolona bycie na swoim zawsze jest lepsze, tęsknie za tą swobodą jak mieszkaliśmy sami ,niestety koszty nas pokonały i musieliśmy wrócić do teściów ,a tu różnie bywa .

Elajar - super ze wyniki wyszły ok .

Camel - widać ,że masz dobre serducho i kochasz dzieci .

reklama
Evi...przeczekacie i wy w koncu na swoje wybedziecie..

Co do dzieciakiw to szkoda mi bylo bo przylecieli z Irlandii w tym czasie co moi rodzice wyjezdzaja na miesiac na sezon malinowy 70 km od miejsca zamieszkania, a ich lokum to prowizorka (2 blaszaki ala garaze w lesie) nawet biezacej wody nie ma, a toaleta to latryna w lesie...
A jak leje to ciemno i wilgotno i nieprzyjemnie.wiec jsk die dowiedzialam ze u nuch pads 2 dzien to z miejsca nakarmilsm jaska i wio po nich..
Jedno z nich to w sumie nie dziecko 19 lat ale dla mnie zawsze bedzie dziecko bo prawie wychowałam bo siostra jeszcze sie uczyla..ale za to drugi robi za 10...ma 5 lat i chyba ADHD..uwierzcie jest w 5 miejscach na raz..moj jachu przy nim to oaza spokoju... Nie wiem jak go okielznam poza tym okropny niejadek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry