• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

A ja siedzę i czuje się nieswojo, bo Fifi u dziadków, a u mnie odbywa się montowanie zmywarki. A to nie łatwe, bo całą zabudowę kuchni trzeba przeorganizować. Mam nadzieję, że zaraz skończą, bo trzeba po Filipa jechać.

reklama
Filipa...jak bedziesz musiala wrocic do pracy bez swoich szkrabow to przywykniesz...ja wczesniej nie wyobrazalam sobie godziny bez Jaska..a teraz czasem po 12 h go nie widze...az sie boje faktu jak niedaj boze skieruja mnie na operacje....

Camel, ja Ci powiem, że ja się nie boję porodu czy cesarki, co tam będzie. Ja już umieram ze strachu przed tym, że będę musiała Fifula zostawić na kilka dni. Teściom nie jestem w stanie zaufać na tyle, by być spokojna. W sumie sobie na to zasłużyli. A na moją rodzinę liczyć nie mogę. Pozostaje M., ale on też będzie mi potrzebny czasem.

Niestety..czasem i tesciom trzeba bedzie...ja sie balam tez z dziadkiem zostawic ale wbrew obawom radzi sobie bardzo dobrze... z drugiej strony tlumacz sobie ze skoro jakos wychowali twojego M. I wyszedl na ludzi to i Filipu nic nie bedzie....

Mlody dzis oprocz kataru goraczka...bardziej stan podgoraczkowy, ..niespalam cala noc bo budzil sie co 15 min. Czym zwalczacie katar u maluchow oprocz wody morskej, aspiratora i nasivinu i vit c?

Hej.
Ja dziś po krzywej cukrowej. Nawet szybko zleciało, bo sobie wzięłam książkę. No i w laboratorium pracuje koleżanka M., to sobie poplotkowałyśmy.
Mojemu kotu coś ostatnio odbiło. Oprócz tego, że schudł mi strasznie, to od paru dni ma jakieś lęki przed kuwetą i leje wszędzie byle nie tam. Pilnuję jak mogę, ale nie zawsze mi się udaje i już zaczynam tracić cierpliwość. Do sypialni go nie wpuszczam, bo się boję, to się drze. Nie wiem już co mu dolega. Czy mu się coś rzuciło na głowę czy go jakieś choróbsko męczy.

nie cierpie kotów, nie znam sie .
Camel ja smaruje klatke piersiową , plecy i stopy maścią rozgrzewająca, kropie poduszke oilbasem, podnosze wysoko łóżeczko, inhaluje solą morską, podaje wapno i witamine c, czasami Neosine, i syrop przeciwalergiczny on ponoc tez odtyka nos
Ale mi sie nic nie chce, w domu syf masakryczny, synio rozwaliło mi dzis całą chatę

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

u nas tez gilowo...Tomek zaczal kaszlec, a ze zbliza sie weekend to chyba jutro odwiedzimy pediatre zeby osluchala
Iza zasmarkana
ja tez jakos marnie sie czuje, P. tez kicha
tylko nasza przedszkolaczka sie trzyma :) Ania juz spokojnie chodzi do przedszkola, zadowolona, ma juz 2 ulubione kolezanki :)

ja tez w kółko sól, nasivin, wit c, wyciąganie fluków (oj protestują-zwlaszcza Tomek)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry