Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie rok to max, potem już wolałabym, żeby dziecko kojarzyło mnie jako MAMĘ, a nie chodzące źródło żarcia ;-) Antka karmiłam niecałe pół roku - aczkolwiek jest to delikatna kwestia i podejrzewam, że jeśli pociągniemy temat, to zaraz zacznie się tu forumowa burza 
i wez tu czloweiku zachowaj kamienny wyraz twarzy bo w pracy jestes
tak, jak pisałam ja tylko o tym słyszałamanetk_a - no ja nie sądzę.. bo wtedy dzieci a Afryce i paru innych miejscach ginęłyby chyba po skończeniu pół roku ;-) ale fakt, że najwartościowszy pokarm, bo z przeciwciałami jest na początku, w pierwszych dniach - siara.
Co do karmienia to sprawa b. indywidualna - mnie np. odrzuca widok kilkulatka ściągającego matce bluzkę w restauracji, żeby się dobrać do cycaDla mnie rok to max, potem już wolałabym, żeby dziecko kojarzyło mnie jako MAMĘ, a nie chodzące źródło żarcia ;-) Antka karmiłam niecałe pół roku - aczkolwiek jest to delikatna kwestia i podejrzewam, że jeśli pociągniemy temat, to zaraz zacznie się tu forumowa burza
PS. Ponawiam pytanie - jak dodać fotki na grupę zamkniętą??

Ej, ostatnio zewsząd otacza mnie piersiowy terrorCzy kobiety naprawdę uważają, że karmienie piersią do drugiego roku życia jest aż tak zajebiste?
Będę naprawdę koszmarną matką, chyba nie chcę karmić dłużej, niż to absolutnie konieczne
![]()
)Hej, jak dodać zdjęcia na grupie zamkniętej? Bo nie wyświetla mi się takie normalne okienko, żeby wybrać plik, tylko prosi o adres URL...???![]()
Słyszałam, ze pokarm matki po pół roku bardziej przypomina przezroczysty płyn niż mleko, bez jakichkolwiek wartości odżywczych dla malucha, także ja również nie widzę sensu

)A ja bede karmila ile sie da to wygodne ,a gdy jestem autem to nie lubie miec stosy butelek i mleka rozlanego na siedzeniachEj, ostatnio zewsząd otacza mnie piersiowy terrorCzy kobiety naprawdę uważają, że karmienie piersią do drugiego roku życia jest aż tak zajebiste?
Będę naprawdę koszmarną matką, chyba nie chcę karmić dłużej, niż to absolutnie konieczne
![]()
.Jezeli pokarm z cyca bedzie do niczego to bede zmuszona na butelke:-)Słyszałam, ze pokarm matki po pół roku bardziej przypomina przezroczysty płyn niż mleko, bez jakichkolwiek wartości odżywczych dla malucha, także ja również nie widzę sensu