Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapominajka masz bole czy takie ciagniecia ?i jak w tym momecie wyglada twoja blizna jest rozowa czy biala ladnie zablizniona ?Ja na szczęście tych wulkanów nie mam. Ale pełno małych za to.
Mnie właśnie oświeciło, że moje bóle brzucha są dokładnie tam, gdzie mam bliznę po cesarce.
Miała któraś z was coś takiego?
Jak myślicie, czy tego typu krytyka na blogu jest w ogóle dopuszczalna? Co by było, gdyby to ów mąż nazwał swoją żonę publicznie "leniem" i "nierobem", czy jakkolwiek inaczej? Czy tylko ja jestem tak wychowana, że nie ośmieliłabym się publicznie skrytykować własnego partnera? Przecież takie zachowanie to odbieranie komuś poczucia własnej wartości... 
Jestem zdania ze zamiast pisac te brednie o mezu niech porozmawia z nim tak zeby mial checi i odwage to szukania nowej pracy.Bo jezeli potrafi napisac w necie o swoim slubnym to jaka z niej zonamatki polki i inne potwory wózkowe: BRZYDKA PŁEĆ - LENIWA PŁEĆ
Co sądzicie o tym wpisie? Gdy ośmieliłam się skrytykować autorkę za to, że publicznie obraża swojego męża, to się na mnie jakieś frustratki rzuciłyJak myślicie, czy tego typu krytyka na blogu jest w ogóle dopuszczalna? Co by było, gdyby to ów mąż nazwał swoją żonę publicznie "leniem" i "nierobem", czy jakkolwiek inaczej? Czy tylko ja jestem tak wychowana, że nie ośmieliłabym się publicznie skrytykować własnego partnera? Przecież takie zachowanie to odbieranie komuś poczucia własnej wartości...
![]()

Zapominajka masz bole czy takie ciagniecia ?i jak w tym momecie wyglada twoja blizna jest rozowa czy biala ladnie zablizniona ?