• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

feelis- wspolczuje teatrzyku mamy, nie znosze "zalatwiania" zwolnien a juz za plecami to wogole, z jednej strony staram sie zrozumiec troske ale ta w tej sytuacji zdecydowanie jest przesadzona, musisz wyznaczyc wyrazne granice co mozna a co nie kiedys bedzie musial zrozumiec, ja tak zrobilam ;) mialam podobny problem

reklama
Oj mnie też głowa boli i to okropnie. Jestem tym już zmęczona.

Feelis mamę masz agentkę. Dobrze, że umiała przeprosić! Choć nie powiem z tym tekstem o kochaniu dziecka to przesadziła z lekka.

Biedroneczko ja nie mam nic przeciwko pomysłom.
A z tym katarkiem to ja się zawsze bałam tego odkurzacza i używałam fridy.

A mnie coraz bardziej męczy kaszel... Muszę sobie coś zaaplikować bo kiepsko to widzę.

Nanu za jutrzejsza wizytę &&&&&. Napisz nam zaraz relację!

Zapominajka tez balam sie tego odkurzacza, dopiero jak mi laryngolog wytlumaczyla ze to jest lepsze od fridy dlatego ze przy duzym katarze usuwa wydzieline szybciej i latwiej niz Frida i mniej meczy sie dziecko, no i siebie, ja myslalam ze pluca wyciagne ciagajac te gluty i jakos przestalo byc to dla mnie higieniczne jak zobaczylam ze ta wydzielina podchodzi pod filtr i ja wdycham pewnie przechodzace przez nie w powietrzu bakterie i wirusy (a fuj), teraz zauwazylam roznice, ale potrzeba bylo do tego mega kataru malej,przy normalnym Frida zawsze mi wystarczala

A na kaszel mi internista polecil syrop Stodal, homeopatyczny i mozna go stosowac w ciazy

citrus ja bym sie wstrzymala dadza ci skuerowanie zapytasz co i jak a ze skierowaniem za nic nie bedziesz musiala placic... Wiem ze to nie majatek ale lepiej za darmo niz placic za cos za co nie musisz.

A tak poza tym to milego wieczoru zycze dziewczyny, ja jak zwykle spedze go samotnie :( maz ma tylko 3 zmiany a w dzien odsypia wiec widzimy sie praktycznie tylko na weekendach. Mowie wam ze taki tryb pracy jest przewalony....

A wasi faceci jak pracuja, ktore zmiany maja?

Ostatnia edycja:
EKLERKAA
współczuję takiego "mijania się" :/
Mój S ma dość elastyczny czas pracy, jest architektem. Nie ma problemu jak trzeba coś załatwić itp.
widujemy się rano (wstaje o świcie by mi potowarzyszyć przy kawie o 6 rano:P) a potem od ok 17-18, tak więc nie jest źle...
nie zazdroszczę Ci, ale wiem,że życie czasem dyktuje trudne sytuacje... cóż, pewnie kwestia przestawienia sięi jakoś dajesz radę....

Eklerkaa ja raczej się z moim mijam, mimo że jestem już na L4. Od pon do końca listopada będzie pracował od 8 do 22, bo jakieś szkolenie ma, ( we własnym zakresie wiec i tak pracować musi), także żaden pożytek z szanownego męża :)

nanulika - moj jak rano przychodzi o 8 to ja czasem jeszcze spie z synem w drugim pokoju. Ale nie raz budzi sie syn kolo 7 wiec jak przychodzi maz to posiedzi z nami z 2 godziny a potem godzine przed praca wstaje wypije kawe, zje obiad i tak codziennie weekendy naszczescie sa nasze :))))

Wiikki zadne godziny pracy nie sa fajne. Twoj pewnie jak przyjdzie to bedzie zmeczony zje wykapie sie i pojdzie spac tez przewaline bedziesz miala caly dzien sama.

PolaTola trzymam kciuki! bedzie dobrze i pewnie tez Cie podniecenie ogarnie hehe :))))

Zapominajka u mnie bol glowy to codziennosc z samego rana i to takie silne jak by zatokowe...

biedroneczka - o kurde jeszcze ja zapomnialam... Zaraz podesle bo siedzie na komorkowej wersji babyboom a tam nie da sie wysylac prv. Zaraz wejde na kompa i Ci wysle :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny !!!! albo mi sie zdawało albo czułam dziś maleństwo / leżałam sobe na boku i poczułam kurcze hmmm ciężko to określić co to było ale czy mogłam coś poczuć ??? czy sobie już wymyślam?? :-):-)

reklama
Dziewczyny !!!! albo mi sie zdawało albo czułam dziś maleństwo / leżałam sobe na boku i poczułam kurcze hmmm ciężko to określić co to było ale czy mogłam coś poczuć ??? czy sobie już wymyślam?? :-):-)
wszystko mozliwe to uczucie jest bardzo delikatne jak musciecie skrzydelkami motylka. Jesli tego uczucia nie czulas nigdy wczesniej to bardzo mozliwe ze to toooooooo :)) super zazdroszcze. Ja tez sie w koncu doczekam, jak pisalam wczesniej w pierwszej ciazy w 16 tyg czulam ruchy. Tego nie da sie pomylic :))

agara - teraz zauwazylan ze jestes dopiero w 11 tyg wydaje mi sie ze to zbyt wczesnie bys czula ruchy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry