reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Hej Mamuśki jak tutaj pachnąco!!
Dawno nie pisałam ale jestem na bieżąco w miarę;)
Gratuluje dziewczynek widzę że wyrównują się składy:)
Witam nowe forumowiczki i zachęcam do pisania, chociaż czasami trudno pewnie laski tutaj przegadać:)
Apropo H&M w "Glamour" jest karta podarunkowa na 20 zł do wydania na zakupy właśnie w tym sklepie. Jest warunek. Trzeba zrobić zakupy za co najmniej 50 zł. Karta ważna jest 1-24 grudnia więc można się jeszcze załapać na wyprzedaże.
Pozdrawiam

reklama
Hej Aisha, widzę,ze podobne wieści przynosisz jak ja, tez mi dziś powiedziała doktorka,ze na 90% corcia, wiec strasznie sie z mężem ( i nawet maja mało okazujaca uczuć mama!) podniecilismy:-) Myślimy nad imionami, masz już wybrane?
Citrus,zazdroszczę zakupów i popieram zarciowe zapachy. Jak tylko zjade do kraju, wybiore sie na podobny shopping. Póki co, mój wczorajszy polegał na gonieniu syneczka po Geant'cie i wrzucaniu po drodze do koszyka najpotrzebniejszych artykułów oraz wyjmowaniu tych, które on wrzucił.Lepsze niż gra w tenisa! Nie wiem czy interesują cię zakupy ubrani we na Allegro, ale wczoraj widziałam b ładne tuniko-sweterki za przyzwoite pieniądze (50-60 PLN).Albo faktycznie poczekaj do noworocznych wyprzedaży.Mnie bardziej martwią bluzki pod tunike (mam takie bezrekawne), bo szkoda kupować na 2-3 miesiące tylko.
A swoją droga, przedwczoraj udało mi sie kupić 4 pary super spodni ciazowych (używanych) za cenę 1 nowej pary, wiec wreszcie jestem szczęśliwa.
Dziewczynom chorujacym życzę zdrowia dużo, trzeba sie wykurowac przed świętami i sylwestrem. Idzie ktoś na imprezę?????

Wlasnie dzis staralismy sie cos wybrac..ale ciezko kurcze. Mamy kilka na oku: Julita, Agata, Zosia, Ewa, Julia..a co myslisz o imieniu takie jak mama? Ja mam Asia, ale nie wiem czy to nie glupio. Dylemat jak cholera. Jestem w rozterce. A Ty juz cos masz?

Cześć śliczne;
My dziś połaziliśmy i teraz odpoczynek :-D

Witam forumowiczki :)jestem tu nowa i też należę do majowych mamusiek :-)

Witaj, napisz nam coś o sobie :tak:

a ja myślę nad zakupem zestawu świątecznego w YVES Rocher - kosmetyki do kąpieli o zapachu pieczonego jabłka w karmelu:szok: ktoś używa ich kosmetyków? jakieś opinie? w skład zestawu wchodzi woda toaletowa 20ml, 2x żel pod prysznic i do kąpieli 50ml, 2x pastylka do kąpieli, świeczka zapachowa, mydło, żel pod prysznic i do kąpieli 200ml, świąteczny koszyk i kosztuje to cudo 89,90, dużo? mało? normalnie??

Ja lubię ich kosmetyki. Pachną pięknie, choć akurat tego zapachu nie miałam. A cena - sama musisz ocenić stosunek jakości do ceny.

Ja też jedzeniowe kosmetyki zimą kupuję. Szczególnie takie cytrusowo - czekoladowe, ciasteczkowe itp.

Chmurka, wąchałam dziś te jabłka w karmelu. Dla mnie odpada, zupełnie nie pachnie tak, jak się nazywa. Osobiście bardziej podobała mi się wanilia, ale to jednak ktoś musi lubić pachnieć jak żarcie :-p

Citrus tak o Ciebie pytałam:) No to super ze wszystko gra!
Tak ten płyn to Luksja:)
A co do Sylwestra to nie idę, bo mi się nie chce;) Ale robimy małą imprezkę u siebie w domu:)

ja wanilii nie lubię ale za to cytrusy z czekoladą mmmmm
Aisza chodzi o to żeby nie dodawać postów jeden pod drugim tylko edytować poprzedni

Ale jak to edytować? Bo nie wiem, coz zlego robie???? Jak tak to sorry.
Nic nie szkodzi ;-)
Chodzi tylko o to, że jak coś napiszesz i chcesz dodać, to masz pod postem opcję "Edytuj", czyli dodajesz do tego, co napisałaś, a nie piszesz osobnego posta:tak:

Ja ostatnio kupiłam Luksję "czekolada+pomarańcza" mniam mniam
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Ale jak to edytować? Bo nie wiem, coz zlego robie???? Jak tak to sorry.

Ogólnie pisanie postu pod postem jest niezgodne z regulaminem ;-), więc, jeśli po napisaniu i zatwierdzeniu wpisu chcesz coś dodać. To pod swoim postem masz taki pasek funkcyjny (dodaj na bloga, EDYTUJ, odpowiedz, cytuj itp). Wchodzisz w edycję i możesz dopisywać :tak:

Ja z YR uwielbiałam brzoskwinię. Choć to raczej nie na zimę zapach :-D
Vanilia taka przyćmiona jest

reklama
Ej, a mnie mój chłop chce zakneblować, bo za dużo gadam :-D Nawet się naskarżył swojej rówieśnicy teściowej, mojej mamie w sensie, że buzia mi się nie zamyyyyyyyyykaaaaa, buuuuuuuuuu :-D

Do góry