Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Aaaaaaa, ok bedę, bedę!ja wanilii nie lubię ale za to cytrusy z czekoladą mmmmm
Aisza chodzi o to żeby nie dodawać postów jeden pod drugim tylko edytować poprzedni
Hej majóweczki chętnie do was dołączę widzę ,że tu na forum dużo się dzieje i miło popisać w takim gronie mam nadzieje ,że jestem mile widziana![]()
dziefki ide zaraz na adrzejki co ja mam ubrać na moje wielkie ja?

Tez mam Agate na liście,Aurelie i pare innych, bo u mnie musi być tak troche miedzynarodowo,zeby każdy wymowic umiał.Z mężem muszę sie jeszcze naradzić,tylko,ze prawie go nie widuje...A jesli chodzi o imię mamy(znaczy po mnie), to tez o tym myślałam,ale jednak nie. Potem to samo imię i nazwisko, obawiam sie po prostu zamieszania.Ale pamietam,ze fajnie to rozwiazaly w 'Gilmore girls'(nie wiem czy znasz).Innych zdrobnien uzywaly.Na szczęście mamy jeszcze czas do namysłu:-)Wlasnie dzis staralismy sie cos wybrac..ale ciezko kurcze. Mamy kilka na oku: Julita, Agata, Zosia, Ewa, Julia..a co myslisz o imieniu takie jak mama? Ja mam Asia, ale nie wiem czy to nie glupio. Dylemat jak cholera. Jestem w rozterce. A Ty juz cos masz?