reklama

Maj 2013 :):)

nanulinko zaglądaj... hiih ja az dzwoniłam do pracy zeby zapytac czy to moja zapomoga ze swiatecznym czy jak... okazało się ze to tylko swiąteczne a zapomoga bedzie w poniedziałek :) a pisałam o zapomoge na leczenie, bo te moje leki tyle kasy pochłaniają. czekam w takim razie na zapomoge i bede mogła na leki wydawac...

reklama
Żele pod prysznic dla chłopaków szt.2
Perfum dla taty 1 szt.
Perfum, żel i dezodorant dla siostry po 1
Mydło szt 2
Szampon szt 1
dinozaura (Podobno Triceratopsa) szt 1
Żel dla bab pod prysznic 1 szt.
pasta do zębów 2 szt.
wagon chusteczek szt 2

wsio

Citrus- Hahahah no dobra :) Ojciec Twojego dziecka:-p

A ja mam coś do pokazania, mój mąż z kolei ;-) skończył ścianę w pokoju małej o i tak wygląda:
DSCF6870.jpgDSCF6873.jpg
i jak?

Ostatnia edycja:
Aisha chociaż to kompletnie nie moje klimaty to podziwiam jeśli mężowy sam tego dokonał!

a ja zwariowałam!!!
ja, która nigdy nie prasuję - wczoraj mojemu S wyprasowałm wszystkie Tshirty a dzisiaj lecę już z 13stą koszulą:P szok!!!

Ostatnia edycja:
Czesc;)

Ja dzis caly dzien zabiegany:baffled: Jak wyszlam z domu 0 10.30 tak wrocilam o 18. Meble musielismy odebrac do pizzerii i kupe innych rzeczy jeszcze zalatwic. I teraz padam...

Cytryna mnie tez czasem kluje w kroczu - nie lubie tego uczucia:dry:

Mysiak - jejjjjjj wspolczuje ze jeszcze pawiujesz:-(

Ja na konto wole nie zagladac... nie chce krzyczec z przerazenia:szok:

Aisha - sciana mega!!!:-) Ja w dziecinstwie mialam na scianie Buli i Bulinke haha;) I smerfy chyba..:-)

reklama
Dzisiaj miałam dzień urlopu i udało mi się w końcu Was nadrobić.... :)
Oprócz tego posprzątałam mieszkanie, pranie, prasowanie, ugotowałam obiad - takie tam :P Wczoraj przesadziłam mocno bo po pracy z siostrą pojechałyśmy na zakupy i do domu dotarłam po 21. Padłam po prostu. Ale prezenty kupione!!! uffff Został tylko prezent dla taty i "teścia" - kosmetyki i książki. Także już z głowy. Zostało tylko pakowanie prezentów.

Widzę że tematy wnętrzowe były poruszane.... hmmmmm ja też lubię minimalizm :)

moja koleżanka miała ostatnio usg 3d i lekarz na nią nakrzyczał że przed tym badaniem nie smaruje się brzucha niczym - żadnym kremem czy oliwką bo nic nie widać na badaniu. Nie wiem czy o tym wiecie bo ja się zdziwiłam że to ma jakiekolwiek znaczenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry