reklama

Maj 2013 :):)

Wróciliśmy z kinaaaaaaaaaa, fajny film ojaaaa :sorry:
Obżarliśmy się popcornu, każde miało swoje pudło i oczywiście jak te prosięta byliśmy :-D

Mam jeszcze nadzieję na jakieś seksy, albo co :cool2:

reklama
Citrus rozwalasz mnie, hahaha :rofl2: No to owocnego wieczoru!!! A na czym byliście?????
Nanulika no, pewnie aż oczy cieszy co? :tak:

A ja spakowałam caaaałe pudło ubrań, jedzenia, kosmetyków, zabawek, ozdób do włosów, talerzy itp. dla mam samotnych w ośrodku w Warszawie. Jutro też oficjalna zbiórka podarków na uczelni, mam nadzieję, że mamy i ich pociechy się ucieszą!!!

no tak coś czuję że jednak zostanie Lenka, już tak o brzuchu mówimy:P

no chyba że siusiak urośnie! Wtedy Len?:) Lenny?:P

własnie posegregowałam i dostalismy:

4 sukienki
3x body dł rekaw
10x body krótki rekaw
9x śpiochy
6x rampers
3 bluzy
9 bluzeczek i kaftaników
12 par spodni 9długie, krótkie, na szelkach,getrowe,dresowe)
1xrajstopki
1x czapeczka
1x buciki
1x strój kąpielowy

spooooooro!!!

Ostatnia edycja:
Zastanawiamy się właśnie nad tym filmem na jutro.

Jem lody grycana o smaku malagi mniam niebo w gębie:-D

Aisha_23
bardzo ładny czyn, ja też co jakiś czas magluje szafy i oddaje na wieś do biednej rodziny, właśnie mam 2 siaty naszykowane.

Nanulika fajnie z tymi ciuszkami, mi mama zapowiedziała, że jak przyjedziemy na święta będziemy mieli co oglądać bo ma 5 pudełek i pełną szufladę ciuszków taki unisex. Jestem w szoku jak się nakręciła, a to jej 3 wnuk.

Widze, że mamy podobny problem z nadcisnieniem. nie jestem sama. Bierzesz cos? Ja dopegyt 3 razy dziennie i jakos narazie to cisnienie jest ok.

Ja również dopegyt 2 razy po połówce póki co, ale przy następnej wizycie będę musiała zwiększyć, bo widzę że nadal podwyższone. Przy pierwszej ciąży też brałam 3x1tabletkę, aż do samego rozwiązania :baffled:

No właśnie, ja zaczęłam brać po połówce ale rosło za szybko i za wysoko. Juz sporo czasu jestem na 3 razy 1. moja dr mówi, ze czasem babki biorą nawet do 6 tabl. na dobę:eek:

Nanulika, tzn. zostanę przy Aisha, ew rok dodam urodzenia, bo te lata moje to już nie aktualne :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry