Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja panikuje na każdy ból w okresie ciąży i dla świętego spokoju biorę od razu no-spę. sama sobie wmawiam i się nakręcam mimo że nic złego się nie dzieje,ale to silniejsze ode mnie![]()
, już wypiłam ciepłą herbatkę z sokiem malinowym, ale mało pomogło 

nie powinno sie w ciazy spac na plecach, jesli nie masz jeszcze brzucha lub maly to tez pomalu powinnas sie odzwyczajac od spania na plecach, wiadomo jak sie przekrecisz w nocy to i tak nic nie zrobisz ale lepiej miec to w podswiadomosciHej dziewczyny dawno mnie nie bylo, jestem juz w domku:-) mam pytanie czulam ruchy juz delikatne ale od 3dni jest taki spokoj czy myslicie ze moze cos moze sie dziac ?w nocy mnie bardzo bolal brzuch musialam spac na boku bo jak sie polozylam na plecy to moglam tylko z nogami podkurczonymi spac bo jak wyprostowalam to mnie bolal,doradzcie cos bo sie martwie:\