Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

co do mokrej bielizny to ja tak mialam pare tygodni wstecz jak wstawalam rano, moja ginka powiedziala ze to normalne.Aisha_23 bede czekac na Twoja wizyte hehehe
a napiszcie jak mialyscie z uplawami-dreczyly Was??
ja wlasnie jak pochodze to mam jakas taka biala wydzieline i czasami mokra bielizne -ale nie tak jak od uplawow i niezaleznie od tego czy chodze czy leze...
wiem, ze internet nie jest najlepszym doradca ale moze Wy mialyscie z tym doczynienia a ja bede spokojniejsza do wizyty.
na ostatnim usg polozna mowila, ze z wodami plodowymi jest wszystko ok , ale teraz bede juz chodzic tylko na sluchanie serca....no i czasami ciezko jest mi sie dogadac nie po naszemu....

wiec to juz jego zadanie.I dzielimy sie po jednej lazience ale to wiadomo-kosmetyka.I koledy Arki Noego leca popoludniami:-) Moze malizna zalapie cos uprzejmie...