• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
cześć laski ja jak zwykle zawieszona ale z pracy nie wychodzę normalnie przez te mega świąteczne wyprzedarze... Dostane dwa dni wolne 25 i 26 i normalnie już mi dziecko fikołki z radości fika na myśl o tym. Chciałam wrócić do tematu upławów u mnie są jakieś mega od dwóch tygodni, normalnie bez wkładki nie da rady. Wydzielina przeźroczysta i rzadka, ale cały czas czuje się mega niekomfortowo, na dodatek chyba się zaczęłam delikatnie odparzać od wkładek, mam skórę podrażnioną aż, ma któraś z was tak? :/

sembonzakura ja też mam takie upłay wiec wydaje mi się, że w ciąży to normalne i trzeba się przemęczyć, 2 razy dziennie się podmywać i dobrać odpowiednie wkładki.

Jest po 4 a mnie obudził straszliwy skurcz łydki, już 2 noc po rząd. Tez męczą Was takie skurcze? Nie wiem czy łykać magnez czy jak z tym walczyć, masaż już nie pomaga :/

hej kochane,
Wikii ja na szczescie nie mam,co mnie dziwi bo przed ciąza mnie przesladowaly skurcze lydek:/ Magnez mozesz lykac.

Ja na sekunde,potem znowu rzuce sie w wir światecznych przygotowań.
Dzisiaj chyba najbardziej intenswnie. Tak wogole to u Nas dobrze, oswoilam sie z mysla ,ze Nasz synek to córeczka:-) I ciesze z tego powodu banana ze hoho:D Ale jak mi lekarz powie na kolejnej wizycie ze jajka jej urosly to nie wiem co zrobie:D Tak wogole malenkiej juz zakupilam rozową sukieneczke i skarpeteczki:D:D:D:D:D:D:D:D:D Teraz juz nikt mnie nie powstrzma przed zakupem tych slodziutkich ubranek:D
Poza tym kopie juz tak,ze momentami potrafi zabolec. Ale niech jej bedzie:-)

Coz,milo ale uciekam.....:*

Cześć dziewczyny!
sto lat tu już nie zaglądałam :)
u mnie wszystko w porzadku i wiemy już że będzie na pewno syn! :-D tak jak czułam od początku :tak:
ma już 410 g, i ponad 20 cm + nóżki. Lekarz na połówkowym potwierdził że wszystko super i to jest dla mnie najlepszy prezent na Święta.

Wpadłam złożyć Wam najgorętsze zyczenia- Zdrowych, pogodnych Świąt, dużo radości przy stole!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry