camel
Fanka BB :)
Hej...matko..jak mnie boli kręgosłup..mlidy wlasnie cyckuje..dopiero niedawno wstal...a ja musze kawy!!!! Zamowilam mlodemu fotelik bo w nosidlo miesci sie na styk... Napisze pozniej bo mi maly komórke wyrywa z rąk...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powoli trzeba wracac zza swiatow i zaczac prowadzic odrebna egzystencje
Ja to bym polazla gdzie pieprz rosnie...tylko najpierw mafetka,kaszka....i do babci!OBIE!Juupi
Chociaz na 2 godziny ;-)
mała nie wykąpana a ja - hmmm lepiej nie mówić - ale co tam może świat się nie zawali ;-);-) i miałam pobudkę o 5 
mała wyspana i sobie gaworzy
ale dostała smoka i podrzemała jeszcze do 7 ,ufffff.
płukam tuz przed snem i raz w nocy, bo chyba mamy suche powietrze w mieszkaniu, stąd ten ból gardła
w dzień jeszcze drinki z miodu i jakoś już lepiej;-)
mężowego też tak nie dystansuj, bo się chłop zniechęci i wcale nie będzie pomagał;-)
zauważyłam, że z brzucha na plecy to może by i dał radę, ale a szeroko ma rączki rozstawione jak leży na brzuchu i mu nie po drodze do obrotów
Najwyzej wyjdzie,ze panike sieje.Ale przynajmniej nie osiwieje.W koncu stresss jest najwieksza plaga naszych czasow
I powoduje najwiecej chorob! Mnie moje szczescie po prostu denerwuje,ze wrecz nie odczuwa takiej potrzeby ;-)
" byla bezcenna...A z obiadkami to tym bardziej ja moge zostawiac.Planuje ja oddac do przedszkola jak bedzie miala roczek(troche wiecej bo od wrzesnia) a od grudnia na czesc etatu do pracy-kiedys musi sie zaczac przyzwyczajac ze stanowie odrebny organizm. :-)