reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Kooska...wrecz przeciwnie..jasiek jakby wyczul ze cos sie święci i siedzi mi na cyckach caly czas...dalam sobie czas do nastepneh wizyty u gina czyli po @... Jesli luteina nie pomoze wcale wtedy bede miala czas do nastepnego cyklu by mlodego odstawic...

reklama
Hej feelis :D
camel, z cyckowymi tak jest...moja tez wyczuwala i wisiala na mnie wiecej, ale to mija z czasem. Ja od dwoch dni nie karmie. Mam nadzieje, ze w koncu uda mi sie calkowicie to zakonczyc. Juz mielismy tak dwa razy, ze 3-4 dni bez cyca, kiepska noc i dawalam :/

Ne było mnie miesiąc bo najpierw przeziębienie moje, potem mëża. Byłam tak zmëczona że nie miałam siły na neta. Czytałam w wolnym czasie książki. A od 10 dni jest u nas teściu to wieczorami też nie wchodzę na forum, tylko przeglądam pocztė :-)

Czas leci tak szybko. Już ponad miesiãc temu był roczek, a mam wrażenue że tydzień. Zaczął biegać na całego, do upadłego.
Jeszcze mam nerwa bo chciałabym w końcu zeobić małemu pokõj a mąż trzyma w nim graty remontowe bo jeszcze nie skończył piwnicy... ręce mi opadajã....

Hej, Jachu spi, powiem wam nowine: dzis jasko dal samodzielnie 4 kroki, ze dwa razy, a potem wiecej nie chcial, wkurzal sie i siadal na pupe...

Ewcia jak tam sytuacja u ciebie...

Jak tam mija wam weekend?

Jasko dzis jakus nerwowy, caly dzuen sie irytuje..to nawet nie jest marudzenie tylko nie zlosci o wszystko, ze kot przeszedl. Ze zabaeka zla. Ze klocek za kwadratowy, ze pilka za okrągła, ze slince za jasne itp...wsztstko go wkurzali..jakby dziecięce PMS... :-/

My dalej dzialkujemy

Komarow mnóstwo i Wojtek cały pogryziony. Nawet juz go smaruje srodkami dla doroslych. Mimo to i tak jest super:)
Milej nocki Wam życzę... w szczegolnosci przespanej;)

Ostatnia edycja:
My dzis popołudnie z teściami. Mlody wynoszony przez dziadka. Dopiero siedzi w kapieli.
Gosc odpisal ze jest za granicą, jutro rano wraca to zadzwoni. Moim zdaniem blef bo co za problem odebrać za granicą. Nawet nie rozgadywac sie a dwa zdania potwierdzenia. Nie te czasy ze roaming tylko dla prezesów. Rano obdzwoniam mieszkania w K-cach i biorę pierwsze wolne.
Ormainka moj Mlody tez obgryziony. Wczoraj po kapieli nic nie bylo widać a dzis jakby mial ospę. Caluski w czerwonych plamach. Oczywiście teściowa bidowala jakby go dżuma dopadła

No to ee ladnie w ch.... pogral facet...ze tez tacy ludzie sie za interesy biora...
Ja mlodego psikam od komarow...ale i tak czasem go cus dopadnie...
Ewcia..i tak mimo wszystko ci zazdroszcze ze bedziesz sie zawodowo realizowac...ja tu raczej szans nie mam..a ja takie ryzyko by wyjechac to mnie nie stac..bo nikt mi duzych pieniedzy nie zaoferuje a ja mam jeszcze kredyt...musial by mi ktos chyba zmin 3,5 placic by wyjsc na zero...a to nie realne...

reklama
Filip też już śpi. Tak się wyhasał u teściów, jeszcze goście przyjechali z dwiema córeczkami, no radocha na całego. Troszkę mu zajęło uśnięcie, ale już śpi. A ja pewnie też zaraz spać pójdę, bo mnie Noc Kultury wykończyła;)
Komarów ogrom, Fi jakoś na razie uchowany bez ugryzień. Ja przynajmniej nie zauważyłam, za to ja strasznie zdziabana.

Camel brawa dla Jaśka!!!

Ewcia, jeszcze niektórzy boją się rozmów z zagranicą. A skąd wiesz gdzie siedzi. Ja dwa lata temu byłam na wczasach poza Unią i tak się rozpędziłam, że zapłaciłam ponad 500 złotych rachunku;)

Do góry