reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nie było go , była tyko robaczkowa , mama chrzestna mojej córki :) tez jej nie zawołała do zabawy, moja sama sie wcisnęła , bo to typowe dziecko z ADHD na dupie nie usiedzi , dzis na mszy (niecałej, uzbierała dwie rekamówki szyszek) i chciala isc po wiecej siatek w trakcie nabożeństwa, stoje już z nimi z boku , za krzakami, co nas nie ukamieniują.
Wiem , ze musze kupic i nie ma probemu i tak miałam taki zamiar , ale wiecie , ze bedą ta zła jak ją kupie.

Camel dzięki.
No wlłasnie ffiowa jak tescie?

Stwierdziliśmy, że teściom wprost powiemy, bo oni chyba wiedzą o co chodzi, ale czekają właśnie na taki oficjal. Zwłaszcza, że mi naprawdę już brzuszek widać, do tego cały czas marudzę przy jedzeniu i wiecznie mnie mdli. Głupi by się w końcu domyślił, zwłaszcza, że ja się wcale nie kryję;) No ale już się zbieraliśmy, jak przyjechali goście i nie było jak. Jutro mają 35. rocznicę ślubu, to im najwyżej prezent zrobimy;)

Ewcia, ja tam jestem tchórz, ale jestem za podejmowaniem wyzwań. Ile u nas było gadania, jak M. postanowił porzucić dobrze rokującą pracę w korpo, żeby zająć się własną firmą. Oj, a jak na początku było ciężko. Ale opłaciło się. Po roku, może półtora zaciskania pasa, wyszliśmy na tym super;) Także wiesz, ja trzymam kciuki cały czas;)

Wiolon....ja mysle ze co kolwiek hts nie ztobila to przy tak ograniczonych ludziach i tak wyjdziesz na ta zla...jak nie kupisz to bedzie ze masx nie wychowana corke i ze na nich zerujesz, jak kupisz to bedzie ze prowokujesz i w ogole..zawsze znajdzie sie powód... Znam takich ludzi ktorym nie dogodzisz za chiny...olej i zyj wlasnym zyciem nie ogladajac sie na te insekty...

Ps. Kup cos na robaki...jakis oprysk albo cos...

Powiem wam ze z tymj mieszkaniami to jedna wielka kupa. Decyzje podjąć to jak wiolonczela z wózkiem.
Fajne mieszkanie, kijowa okolica. Fajna okolica to 3 piętro bez windy. Jest z windą to 30km jazdy i właściciel nie odbiera telefonu...i tak kuzwa w kolko.

Witam, witam.
Ja nawet pospana, mimo pobudki o 5. Musiałam mężowi wręczyć próbkę moczu, a akurat wtedy mi się zachciało;) No i już spać nie mogłam. Za to Fi pospał do 7.30;)

Siema siem camel mamo. U mnie jak zwykle. Jak ja do łóżka to Młody sie budzi.
Gosc od mieszkania oddzwonil. No od jutra wolne z tym ze dopiero wieczorem. Suuper. No ale chyba wyjścia nie mam. Wczoraj znalazlam jeszcze fajne mieszkanie w Bytomi. Ale to tez dla mnie 30 km dojazdu a i blok bez windy. Wypije kawe i jade chyba do mojej mamy. Chociaz na przedpołudnie.

reklama
No to chociaz problem mieszkania sie rozwiazal...bo jak nie ti będziesz u wiolonczeli na trampolinie skakac...i rodzine robaczkow wkurzac...

Do góry