reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Hej, hej;)
Na tych wczasach wszystko jest łatwiejsze niż mi się wydawało. Fi je troszkę tego co my, dopycha się słoikami albo kaszką i mu starcza. Wychodzimy cały czas już teraz, potrzebowaliśmy po prostu czasu na przystosowanie. Opalona jestem średnio, bo mam troszkę obawy przed leżeniem na słońcu, ale zawsze coś chwyci. Ogólnie to ja polecam.

reklama
Hm... mnie kusi zeby kupić. Tylko opinie słyszałam, że gorsza od filmu. Ale chyba sie nie powstrzymam.
My dzisiaj bylismy u laryngologa. Mlidy zdrów tylko na wysuszone sluzowki i kazał nawilzac. No i morfologie zrobic Pobierano juz u Waszych maluchów krew? Jak to wyglada. Naczczo?

Mój miał pobieraną z paluszka na czczo się u nas nie dało bo o 6 ciągnął cyca Ale bez stałego posiłku...

Ostatnia edycja:
Jak wam dzionek minal? Moj jeszcze nie spi i sie nie zapowiada..bo wstal o 19...
Pierwszy raz od dawna zasnal sam w lozeczku w poludnie bo sie wiercil i wstawał przy cycku woec sie zdenerwowałam i wyszlam żeby ochlonac..pomarudzil, pojeczal, i zasnal...

hej Kobietki

jakos znowu weny brak na pisanie

dzieciaki z kataru wychodza (ciekawe na jak dlugo)...dzis z Ania bylam u lekarki, bo kaszle...ale nic sie nie dzieje, syrop wykrztusny dostala i tyle...

kopią u nas pod blokiem, jakies rury wymieniaja i od 18 nie mamy wody...a atrakcje są...pompa wodna włąćzona, dzieci sie wiercą, kręcą...ech....

poza tym nic nowego
dzis przez chwileczke widzialam Adasia...Skarbek ma juz 5 miesiecy...taki cudny :)

Moja mała ma riplay wredoty , cięzko, aż sącze piwo dla relaksu i ta pieśń wysłu****e Adam Strug, Stanislaw Soyka - Tam Na Rzece - YouTube

chłop jej ostatnio nałogowo słucha (zakochal sie czy co) w kązdym badz razie lubie takie klimaty i sie wciagnęłam.

Ormianka kupuj i czytaj i streszczaj mi tu, ostatni odcinek i śmierć tatusia na kiblu był świetny, podobnie jak 8 -scena walki

reklama
Do góry