reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Camel moj m.pewnie będzie. Ale jak beda same baby to sie zajmie swoimi sprawami typu garaz a jak beda chlopy to bedzie liczyl ze sie z kims piwa napije. Nie wiem nie odpowiadam za niego...mamy problemy z komunikacją werbalna od przeprowadzki. Ale zaraz go spytam. Jak juz będzie wiadomo co i jak to sie zgadamy czy jakies wielkie zarcie szykować czy przezyjemy na tym co na polu i w grzedach uroslo.

Zaraz zaraz bo padlo jakieś haslo o jechaniu w sobotę do jego rodziców, którzy przebywają aktualnie u babki na wsi ale może się uda to załatwić jutro.

Ostatnia edycja:
reklama
no i jestem znowu

napięcie troche spadlo, a wszystko dzieki gosciom...a raczej ubrankom, ktore dostal Tomek :) (po swoich kuzynach oczywiscie)
troche przymiarek, balaganu i P. sie odezwal....
na jutro dostalismy zaproszenie do tesciowej...szczerze, nie chce mi sie, ale pojedziemy na chwilke po obiedzie....

Dziewczyny, ja to chyba nie mam szans zeby do was dołączyc...dla mnie to jednak kawal drogi, a ja nie jestem tak strasznie wprawionym kierowca, zeby wyruszac tak daleko w świat :)
moze kiedys uda nam sie spotkac...jakby co to zapraszam do Bialegostoku :)

Spoko...cos tam baknal ale tak czy inaczej na te rzeczy co chce zrobić i tak sie nie wyrobi. Wy przeciez tez z samego rana nie przyjedziecie. Ty i tak bedziesz w miarę w okolicy. Mysle tylko o tych co bardziej z daleka. No i oby pogoda byla.

Buuu ormianka buu. Innym razem. Może jeszcze jakiś dlugi weekend sie w tym roku trafi.
Camel to my zostajemy w kontakcie w ww.sprawie.
Elajar szkoda ze to az tak daleko. Ale w Białymstoku nigdy nie byłam :)

No Ewcia w kontakcie będziemy..
Ja w Białymstoku byłam raz..jak jeszcze należałam do rycerstwa...byliśmy tam z jakimś pokazem...bardzo mi się podobało..planowaliśmy jechać w tym roku z Jankiem..ale naszym samochodem nie wiem czy Jaśko dał by radę..więc zobaczymy...pewnie spontanicznie podejmiemy decyzję...

alem niewyspana...ten kaszel nie daje mi spac..i jeszcze budzę tym ml młodego..idzie sie udusic...
Ojciec przyszedł z roboty, poszedł w kimę...a my z Jankiem siedzimy..Jasiek ogląda bajkę, wiem wiem..nie powinien..ale musze ogarnn ac parę spraw..a on jest okropny....a leci jego ulubiona doktor Dosia..więc na 15 min spokój..lece...

reklama
Do góry