reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

aniaczek dla nas jest to jak najbardziej realne bo i tak wynajmujemy dom w mieście, więc to tylko kwestia przeprowadzki poza i znalezienia miłego lokum wystarczająco dużego dla naszej trójki.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi, w takim razie jutro umówię się do mojej sprawdzonej kosmetyczki.

Sembonzakura skoro nic nie stoi na przeszkodzie działajcie:)

Hej dziewczyny! Moj weekend minal pod znakiem odpoczynku. W piatek zaczelismy malowanie naszego mieszkania wiec na ten moment przeprowadzilismy sie do tesciow. Wyglada na to ze malowanie nie skonczy sie szybko bo sporo pekniec mamy i trzeba je gipsowac a poza tym moj w srode wyjezdza sluzbowo :/ wiec prace znow sie opoznia... I jak tu sie nie denerwowac?

widze ze temat tesciow czesto sie pojawia. Ja na szczescie nie moge na nich narzekac :)

jutro mam usg piersi - ciekawe czy przezyje zwazywszy na obolale piersi :( I bije sie z myslami czy isc na zwolnienie od jutra...

Dobrej nocy mamuski!

Witam
Wpadam na chwile sie przywitac, dzis ciezki dzionek, musze zaraz sprobowac was nadrobic i mykam spac

Co do kosmetyczki to ja chodzilam spokojnie w ciazy na mikrodermabrazje, to takie fajne zluszczanie i swietnie oczyszczalo mi to cere, jedyne co to kosmetyczka nie polecala mi maseczki z alg w ciazy, ale czemuto nie wiem:no:

citrus 2 tygodnie temu maglowałysmy ten temat:d Bralas w nim udzial:D ja mam od samego początku taka wydzieline z piersi,to bardziej zmiany hormonalne niz siara:D tak wiec w ciązy to norma.I bardzo indywidualna sprawa:D

Co do usg to roznie bywa,standard to 3 usg. Natomiast większa ilosc zalezy od lekarza.ja chodze do takiego co często robi. co na mnie dziala uspakajająco:D Wierze w bezpieczenstwo usg więc ciesze sie ze srednio raz na miesiac bede mogla szkraba podejrzec:D

Dziewczyny ja jutro na wizyte. Boje sie jakos. Po wydarzeniach z lorelain i perełką strach mnie oblecial:/eh... byle do jutra!

Zapominajko
!Wyczytałam,ze widac juz brzuszek u Ciebie:D Pieknie kochana! Ja tez bym w chwili obecnej chciala miec to bym wiedziala ze maluch rosnie. A tak musze czekac do jutra:/

Dzisiaj zaplanowałam robienie pierogow:D ruskich i z mięsem:D

dzień dobry ;)

Wysyłam obiecane zdjęcie weselne ;) Dzis mam wizyte u gin niestety tylko kontrolna bez usg ale zawsze cos tam sie dowiem.
Miłego poniedziałku a zarazem calego tygodnia :)

Załączniki

• dsc_.jpg
    dsc_.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 71
Cześć dziewczynki :-)

Nie odzywałam się w weekend bo miałam takiego lenia, że szok... w sobotę pół dnia przespałam, a drugie pół sprzątałam mieszkanko... :tak: Wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżeczku.... A po 18 przyjechał mój mąż z taką ogromną ilością grzybów, że skończyliśmy przy nich pracę dopiero o 23 :szok: - ale ile mam prawdziwków i podgrzybków to głowa mała :-)

Nadal czuję się świetnie :-) Głód już troszkę ustąpił... - no oprócz porannego wstawania, ale do tego można się przyzwyczaić... :-D

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jestem po pobraniu czterech fiolek krwi na wszelakie badania i dochodzę w pracy do siebie, bleeee:crazy:

Udało mi się prywatną wizytę przesunąć na ten czwartek 11.10, wreszcie będę coś wiedzieć, będę miala jakieś perspektywy!
A później w pracy 4 godzinki dziennie- to chyba będzie się dało wytrzymać...

wikki - piękne zdjęcie i piękna kreacja ślubna ;-)

Do góry