witam,
troche nadrobiłam...
piekne zdjecie wikki
powodzenia na wizytach, trzymam kciuki za dobre wieści!
ja idę na USG piersi w środę, trochę sie stresuję, bo 14 maja miałam usuwanego guzka... na szczęście wynika his-pat był dobry, ale mam wrazenie, że znowu czuję w tej okolicy guzka:-( mam nadzieję, ze to już jakies zmiany zwiazane z ciażą, a nie że czeka mnie kolejny stres...
dzisiaj mam jeszcze L4, wiec zaplanowałam ciag dalszy porządków, takich przy których niedobrze, zeby był J., bo on ma obsesję chomikowania, a tak to wyrzucę w diabły sporo zbednego badziewia, które nam zawala meble i miejsca brak...
nam by też pasowało miejsce zamieszkania zmienić, bo boję się że pózniej nie dostaniemy zdolnosci kredytowej, jak policzą na 4
a teraz zrobi się troszkę ciasnawo... pewnie, że mogło być gorzej, ale jednak... zwłaszcza jeśli chłopak się urodzi, bo jak dziewczę, to jakoś damy radę...
troche nadrobiłam...
piekne zdjecie wikki
powodzenia na wizytach, trzymam kciuki za dobre wieści!
ja idę na USG piersi w środę, trochę sie stresuję, bo 14 maja miałam usuwanego guzka... na szczęście wynika his-pat był dobry, ale mam wrazenie, że znowu czuję w tej okolicy guzka:-( mam nadzieję, ze to już jakies zmiany zwiazane z ciażą, a nie że czeka mnie kolejny stres...
dzisiaj mam jeszcze L4, wiec zaplanowałam ciag dalszy porządków, takich przy których niedobrze, zeby był J., bo on ma obsesję chomikowania, a tak to wyrzucę w diabły sporo zbednego badziewia, które nam zawala meble i miejsca brak...
nam by też pasowało miejsce zamieszkania zmienić, bo boję się że pózniej nie dostaniemy zdolnosci kredytowej, jak policzą na 4

Wczoraj czulam sie swietnie(i to juz od 10:00) i aktywnie spedzilam caly dzien.Nadrobilam gorsze chwile w pralni i inne takie(pogoda byla paskudna).A dzisiaj wiem juz ze kolorowo nie bedzie...Taki urok.Nie przytylam ani grama ale dobra nowina jest,ze przestalam zrzucac
I ja wlasnie naleze do tych "wyroznionych",u ktorych mdlosci i pawie stanowia znak rozpoznawczy calej ciazy.Caly czas mam nadzieje,ze tym razem odpusci i da zyc chociaz od 4-go miesiaca...