reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

zapominajka super auto i jest w ciemnym kolorze ;-)
cytrynka ja uwielbiam Pudziana i Saletę :zawstydzona/y:
to moje typy od zawsze :-)
uwielbiam ich posturę , klaty, mięśnie i to opanowanie

reklama
dzien doberek...wiecie, ze ja pol godziny temu wstalam:szok:

Zapominajko, no, fajny, pojemny i napewno bedzie sie dobrze prowadzil:tak:

kaja Ty śpioszku ! jak tak można ;-)
ja gotuję obiad tzn sam się piecze w piekarniku będzie kaczka z jabłkami. ale chyba jej nie tknę bo mnie do niej nie ciągnie:eek:
a poźnym popołudniem jedziemy zobaczyć dekoracje świąteczne na krakowskie

Chmurka, wąchałam dziś te jabłka w karmelu. Dla mnie odpada, zupełnie nie pachnie tak, jak się nazywa. Osobiście bardziej podobała mi się wanilia, ale to jednak ktoś musi lubić pachnieć jak żarcie :-p

Hehe to ja tak pachne od miesiaca:) balsam i woda toaletowa YR:)

A co u mnie? Wizyta u rodzicow dobiega konca,czekamy na obiadek (rosol niebiansko pachnie!) I jademy z powrotem. Impreza zapoznawcza sie tak udala ze wczoraj jak wstalam to moj tato ze szwagrem S jeszcze siedzieli przy stole!!! Reszta padla wczesniej ok 4-5 rano,ja oczywiscie juz ok 22giej:) ale S wynalazl mi wkoncu dobre zeroalkoholowe cuda:piwo skalak (0.5%) i podpiwek warminski chyba (0%) :) soki mi bokiem wychodza,woda z cytryna wchodzi lepiej:)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie uwielbiam długowłosych :-D
Choć to wiadomo takie tam.
W życiu liczą się dla mnie bardziej inne cechy niż włosy i umięśniona klata.

Nanu jak po podrózy?

Ja też jakoś za boksem nie przepadam...
Zapominajka - czy to Khal Drogo?;-) Mniam!:tak::tak::tak:
A autko z wyglądu fajne, więcej się nie znam, ale pewnie będzie pojemne:-)

Mnie ząb boli już tak, że zaczynam wariować. Trochę pomógł mi Amol i Apap extra... żeby tylko jutro ktoś mnie przyjął i to w cholerę rozwiercił:crazy:

Zapominajka
Po podrozy lepiej,po jakis 2-3h minelo,to chyba gazy sie nazbieraly od tego siedzenia i chcialy mnie wykonczyc!

A dlugowlosych tez lubie:p moj S nawet ma takie za lopatki:)))

Nanu no to super imprezka była :-D

A ja zakupiłam jakiś czas temu wino bezalkoholowe i nawet ujdzie. Więc na imprezki mogę polecić :tak:

Mysiak mnie też jakieś dopadają czarne myśli. Tym bardziej, że chyba 4 tydzień z chorobą walczę...
Głowa do góry. To tylko nasza wyobraźnia pozbawiona pozytywnej energii przez ilośc glutów :confused2:

reklama
Do góry