reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

U mnie się kolor brodawek nie zmienił, linii na brzuchu nie miałam. Ale żyły na cyckach mam.
No i zaczęły mi się paznokcie łamać na potęgę :-(

Kaja fajnie masz tak biało. W sam raz na sanki :tak:

sluchaj:
wsiadasz w furaka, pedzisz do swinoujscia, prom 6 godz, przejezdzasz juz tylko 1400 km na polnoc, po szwecji i jestes u mnie:-D i idziemy na sanki, zaraz by Ci dzume wymrozilo:-D

jak to w ogole brzmi...gdzie ja mieszkam:szok:
jeszcze dwa tygodnie..ufff

reklama
Jason Mammoa :) Niestety rola w Conanie już była kiepska.

u nas śnieg jest raz na 5 lat :( dwa lata temu sypnęło 10 cm to sparaliżowało komunikacje na 3 dni :D Miałam dziś bardz niemiłe doświadczenia z rodakami w Anglii... Niestety kilka razy czułam się grubo zażenowana tym jaka nisze kulturalną i obyczajową prezentują, aż mi się odechciało z domu wychodzić... :/

reklama
Blisko natury... renifery są cudne! Dzisiaj widziałam w Smyku taką cudowność:

cool-club-pajac-rozmiar-62-m-iext13436860.jpg Zarzygałam się tęczą :-D

Wisieniutka, a o co chodziło? Opowiedz, lubię słuchać o debilizmie naszych rodaków :D

Ostatnia edycja:
Do góry