Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ciekawa jestem genezy takich zachowań, czy oni się gdzieś tego uczą, czy jak...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ciekawa jestem genezy takich zachowań, czy oni się gdzieś tego uczą, czy jak...

Musiałybyście mieć chyba wybitnego pecha jednego na setki tysięcy, żeby zachorować na salmonellę od surowego ciasta, albo na toksoplazmozę przez carpaccio lub tatara AKURAT W CIĄŻY. Ja bym zeżarła zarówno wszystkie wymienione, bo mam ochotę GIGANTYCZNĄ. zapominajka służe moją teorią: ludzie z jakiś zabitych dechami wsi gdzieś hen na wschodzie gdzie wszyscy się znają itp wreszcie wyrwali się spod sąsiedzkiej kontroli i oceny i stwierdzili robić wszystko to czego nie mogli by zrobić w swej rodzimej wsi. Nie chce mówić broń boże że ludzie ze wsi są gorsi niż ci z miasta ale wśród tych których znam niestety taka tendencja...
..chociaz nigdy nie slyszlam, zeby mowil ,ze to w leasing na firme, ze wszystko odlicza, ze praktycznie nie doklada ani korony
..