Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Do mnie dziś fryzjerka przybywa. Wieczorową porą, będzie mnie do stanu względnej normalności przywracała.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a mogłabym teraz siedzieć w cieniu na leżaczku i wystawiać Małą na słoneczko
Miałam do Ikei jechać ale chyba poczekam do wieczora... Choć jakoś trudno mi usiedzieć na kanapie dzisiaj. Coś bym porobiła 
Może dzisiaj w nocy się rozkręci?? Kciuki!!!!

W dzien Mloda spi naprawde dlugo tylko na spacerze.Wiec wyruszamy za chwile-mam nadzieje ze sie uda.Bo "przelotne deszcze" oznaczaja 2 ulewy na godzine
W nocy dzisiaj tez budzila sie ze 4 razy,chociaz noc i tak lepsiejsza jest niz dzien.Maly Glod najada sie az jej sie uszami ulewa...A jak jej sie ulewa to-wooow!-zwolnilo sie troche miejsca!Mozna dopchac!Czytalam,ze powinno jej sie to normowac lada dzien.Jezeli nie to...musze poczytac czy drobnymi kroczkami mozna przestawic babla na jedzenie przynajmienj raz na 2 godziny a nie 2-3 razy na godzine
Ale Zuze szczepilismy obowiazkowymi i tyle.Pneumo ani Meningo czy Rota nie robilismy chociaz od plakatow w poczekalniach przychodniowych wychodzilo sie juz prawie chorym...

Maz nazywa mlodsza latorosl "Glodomorek-Potworek"

dawaj Kaśku, niech się rozkręca jak już masz skurcze na takim poziomie to raczej nie przejdą se