Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

I on ani myśli się ewakuować tak mu tam dobrze! A niech siedzi! Tylko po weekendzie ma wyłazić!!!
bo inaczej się pogniewamy!
Ważne że skurcze są bo powodują rozwarcie! Stymuluj sutki podczas skurczy i staraj się spacerować, aby nie ustąpiły. To rady mojego gina. Tylko ja jeszcze tego nie wypróbowałam bo skurczy brak 

Bo moja wizja że ja ostatnia z majówek będę staje sie bardzo realna... Więc nie myśleć o czerwcu! Jutro pełnia więc może wtedy się zacznie 

Jutro pełnia, w niedzielę dzień matki... a ja sobie tak myślę, że w sumie nie muszę rodzić w majuElsa, ardesh, evi - rozpakowywać się!Bo moja wizja że ja ostatnia z majówek będę staje sie bardzo realna... Więc nie myśleć o czerwcu! Jutro pełnia więc może wtedy się zacznie
![]()
a pewnie więcej dziewczyn chciałoby skorzystać z darmowego znieczulenia. 

piękny foch ;-) Mój mąż jest od wczoraj na tecierzyńskim i bardzo się stara...pewnie dlatego że to pierwsze dziecko, bardzo na niego czekał i że się dziś poryczałam jak mały przez 2 godziny płakał 
Niektóre już odłożone do oddania albo do odsprzedania... Mierzyliśmy go w środę to obecnie ma ok 57 cm więc wypada 1 cm na tydzień